ben neden epik set tercih etmeliyim bilgilendircek var mı?

KOROW

Üye
Simdi +6 epik set rogue sınıfı icin nereden baksan 120 130mye patlıyor ve 7 dex veriyor yanında ek bir bonus yok ama gorev itemi epik olan set parca basına 5 6 dex veriyor ve yanında hp bonusu mp bonusu ve resistleri bulunuyor ben bir kullanıcı olarak neden gidipte oyunda 120 130m harcayıp epik set alayım bunun cevabını verecek bir yetkili var mı bana? Epik set oyunda görev itemi ile aynı bonusu vercekse (+6 basmak kolay degil oyunda) neden bu parayı elimde tutmak yerine piyasaya sunayım ben gorev itemini tercih edersem baskası gorev itemini tercih ederse epik setler bu oyunda neden var ?

Ekli dosyalar

• gog.jpg
    gog.jpg
    45.9 KB · Görüntüleme: 114
  • bot.jpg
    bot.jpg
    63.9 KB · Görüntüleme: 116

JohnPlane

Üye
Defans farkına bakabilirsin ayrıca +7 tercih etmen daha mantıklı, ayrıca tercih etmeme özgürlüğüne sahipsin tercih etme zaten İmperial setler gelicek o zaman kullanabilirsin paranı

KOROW

Üye
Defans farkına bakabilirsin ayrıca +7 tercih etmen daha mantıklı, ayrıca tercih etmeme özgürlüğüne sahipsin tercih etme zaten İmperial setler gelicek o zaman kullanabilirsin paranı
+7 set 8 9 gb ve bu görev itemlerinin bonusunun yanında oynatacagı hasar max 100 200 normal bir şey mi bu sence? görev itemlerinin bukadar güclü olması normal bir durummudur?

Adv3NN

Üye
itemli itemsiz carin arasında pek bi fark yok 50 100 anca oynuyorsa oynuyor dmgler o yüzden boşta paran yoksa harcama .D

KOROW

Üye
itemli itemsiz carin arasında pek bi fark yok 50 100 anca oynuyorsa oynuyor dmgler o yüzden boşta paran yoksa harcama .D
Kanka işin harcama kısmını gectim artık ama emek verip item dizmeye calısan ile görev itemlerinin gücünü kullanıp parayı oyun ici degil de oyun dısı sitelerde harcamaya yonelıyor insanlar cok ama cok güclü görev itemleri

SessizCogunlugunSesi

Üye
Saçma olan görev itemlerinin güçlü olması değil,Epik itemlerin pahalı olması,bu itemlere ulaşılabiliyor olması lazım.Bilmem ne kadar gb niye vereyim,siz istiyorsunuz görev itemleri güçsüzleşsin bu itemleri millete kakalayalım.

KOROW

Üye
Saçma olan görev itemlerinin güçlü olması değil,Epik itemlerin pahalı olması,bu itemlere ulaşılabiliyor olması lazım.Bilmem ne kadar gb niye vereyim,siz istiyorsunuz görev itemleri güçsüzleşsin bu itemleri millete kakalayalım.
Sizinde derdiniz 50mye oyun sonu bi char dizeyim 6 7 saatte 50 60m farmlanan bir oyunda 1 gunde butun charı dızmek derdınız

soulgrisman

Üye
neden birisi göğüs parçası birisi ayaklık ? aynı parçalar ile resim atsaydın ona göre fikrimi söyleyebilirdim.

Babalarınbabası

Üye
Bu arkadaş sabahtan beri görev itemleri nerflensin, BP klasının görev silahı çok güçlü diye kara propaganda yapıyor. Büyük ihtimalle elindeki epik, nadir itemlerin değerlenmesi için bu yolu izliyor. Niye alayım diye başlık mı olur? Chanel markası çanta niye alıyorsun 35 bin TL'ye? 50 TL lik işporta çanta al aynı işlevi görüyor denilir mi? Serbest piyasa kendi markasını, katma değerini yaratır. İsterse 1 AP fazlalık 50mn fark ettirir. Bu piyasanın takdiridir. Her şeye müdahale etme hevesinden vazgeç. Ekonomi öğren.

KOROW

Üye
neden birisi göğüs parçası birisi ayaklık ? aynı parçalar ile resim atsaydın ona göre fikrimi söyleyebilirdim.
goguslugude attım gogusluk daha avantajlı az hp statı istiyor ve 5 dex 5 hp bonus 15er resist veriyor gorev goguslugu

Ekli dosyalar

• 99.jpg
    99.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 58

Mutchee

Üye
Hadi elite i anladım günün sonunda bir şekilde endgame item o, rare setler niye var bu oyunda onu hiç anlamıyorum.

tekpak

Üye
chitin 7 setli warriorum var, gorev chitinleri ile hell solo dungeon nerdeyse yapilmiyor. chitin 7 setle gozun kapali yapiliyor. iki senaryoda da elimde mino 7 var.

demem bu kadar

pvp de ise asaslar gorev chitinli warriora nerdeyse tek atiyor isterse elinde mino +10 olsun

Alkoer

Üye
Epic dediğiniz itemler oyunun en üst seviyesi değil. Daha bilindik örnek vereyim çitin ile görev itemini kıyaslıyorsunuz. Ama kimse çitin giymiyor herkez shell. Tabi çitin +9 ve üzeri değil ise.

Şuan oyunun 65lv ve birçok itemin olmadığı bir versiyon.

hasansavas

Üye
şahsen görev itemini oyunun bu aşamasında tercih ediyorum. Milleti gereksiz fahiş fiyatlarla +7 elite set alarak zengin edeceğime imperial setleri beklerim daha mantıklı. Ona vereceğim para ile de zaten premium pot vs. alarak oyuna katkı yapıyorum.

Westkhan

Üye
Bu arkadaş sabahtan beri görev itemleri nerflensin, BP klasının görev silahı çok güçlü diye kara propaganda yapıyor. Büyük ihtimalle elindeki epik, nadir itemlerin değerlenmesi için bu yolu izliyor. Niye alayım diye başlık mı olur? Chanel markası çanta niye alıyorsun 35 bin TL'ye? 50 TL lik işporta çanta al aynı işlevi görüyor denilir mi? Serbest piyasa kendi markasını, katma değerini yaratır. İsterse 1 AP fazlalık 50mn fark ettirir. Bu piyasanın takdiridir. Her şeye müdahale etme hevesinden vazgeç. Ekonomi öğren.
Sadece bu değil ayrıca ah kaldırılsın diyenlerde bunlar. Bu kara propagandaya son verilmesi gerek. Bu saydığınız özelliklerin olduğu malum bir oyun var oraya gidebilir pazarcı TL'ci arkadaşlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt