ben bu durumu çoktandır biliyorum premium bitince oyunda kapatıp açmanız lazım öyle duruyo ama etkisi yok çıkıp girince gidiyo bilginiz olsunÖncelikle gecmis olsun hocam insallah geri verirler parani. Saol video yaptigin icin böylece ayni duruma düsmicez.
71m param vardı kanka da sıfırlarken 0 yazıyor dalgınlık sonucta sag ustte pre var gozukuyor farm yaparken saat nasıl gecıyor bılmıyorsun 14m param kalmış fark ettıgımdegeçmiş olsun üzerinde kaç para vardı ben daha önce istedi premium aldım öyle yaptım sıkıntı olmadı son gün bence bırakma işini sağlama al bide üstünde para olmasın yüksek
Ona dikkat etmeniz lazım ben biliyorum bunu aldığın tarih son tarihlerde skil sıfırlamayın bide üstünde para varsa çeker anlık olmuş eğer pre bittiği tarih oyundan çıkıp girseydin o yüksek mevla çıkmazdı 19m gold yani premium var gibi olmuş oyunla alakası var tabi çıkıp girmek gerekiyo bu durumlarda71m param vardı kanka da sıfırlarken 0 yazıyor dalgınlık sonucta sag ustte pre var gozukuyor farm yaparken saat nasıl gecıyor bılmıyorsun 14m param kalmış fark ettıgımde
telafi yapılacak bir durum yok ortada sana orada paranın alınacağı yazıyor kontrol etmeyip basmışsın geçmiş olsun
başkan ya video komple izlememişsin yada izleyip anlamamışsın skill sıfırlarken 0 coin yazıyor 1:30 sn ac videoda izle anlamaya calış, adamın presi bitmiş ama sağda pre var gozukuyor skıll sıfırlama bolumune geldıgınde 0 coin yazıyor yanı pre yı aktıf goruyor oyun ama basıp okey dedıgınde dırek senden 19m vakumluyor bakıyosn a para gıtmış e pre var gozukuyor farkında bıle olmuyorsun ne oldugununtelafi yapılacak bir durum yok ortada sana orada paranın alınacağı yazıyor kontrol etmeyip basmışsın geçmiş olsun
Videonun Tamamını izlemeni tavsiye ederim. Videoyu yarısında başlamışsın başında bakmadığın için böyle bir yorum yazdığını düşünüyorum.telafi yapılacak bir durum yok ortada sana orada paranın alınacağı yazıyor kontrol etmeyip basmışsın geçmiş olsun