Öneri Bence item görevleri eklenmeli

GrauerWolf

Üye
Öncelikle merhabalar,
alfa boyunca herkezin de söylediği gibi exp kasarken fazlası ile pot gidiyor ve pot parası kolay kasılmıyor. Bunun bir sebebi de görevlerin oyuncuya doğru düzgün item vermemesi diye düşünüyorum. Sonuç olarak karakter seviyesi yükseliyor, mob seviyesi yükseliyor ama itemler değişmiyor. Daha fazla item görevi olursa ve oyunculara görev ile ( Trade'e kapalı olarak) bonuslu itemler verilir ise hem exp kasmak daha keyifli hale gelir hem de oyuncular itemlerini dizene kadar görev de yapabilir exp de kasabilir ve oyundan sıkılmazlar bence güzel bir artı olarak geri döner. Kaldı ki günümüz oyunlarının bir çoğu görevler ile oyuncuya seviyesi dahilinde bonuslu temel itemleri vererek oyuncuyu bir şekilde oyuna dahil ediyor.

Black Vortex

Üye
dostum sen oyunu oynamadan bakmadan konu açmışsın :) bir oyuna gir bak istersen ne var ne yok. her serviye de item için görevler var belirli levellerde.

GrauerWolf

Üye
iyi de hocam şuan pot 1 coin. oyun official a geçince 1 coin olarak mı kalacak ? Ayrıca örnek vermek gerekirse görevlerden erken lvlde sadece 1 tane silah veriyor o da dorionda. 2. silah görevi kaç lvlde ? o lvle kadar doriondan aldığın silahı kullanıyorsun alternatifini bulamazsan. Zırhlarda yine aynı keza.

Black Vortex

Üye
napcak tı her level de 1 silah mı vericekti ? satıcı ne diye var git oradan da al ? şu oyunda 1 kere bile item sıkıntısı yaşamadım. Allah aşkına neyin kafasını yaşıyorsun sen.

GrauerWolf

Üye
napcak tı her level de 1 silah mı vericekti ? satıcı ne diye var git oradan da al ? şu oyunda 1 kere bile item sıkıntısı yaşamadım. Allah aşkına neyin kafasını yaşıyorsun sen.
sakin aslan parçası sakin. Hemen hararet yapma. Her levele silah isteyen kim ? Bak yukarda arkadaş ne güzel yazmış yanılmıyorsam epic item görevleri 60 lvlde açılıyor diye.
60 levele kadar belirli aralıklarla örneğin 10-15 lvl aralıklarla item verebilir bunun da kimseye zararı olmaz aksine faydası olur. Yukardaki mesajda da özellikle parantez açarak belirttim trade edilmeyecek şekilde olsun diye ki şuan pazarda gördüğümüz uyanıklar görev itemlerini millete satmaya çalışıyor. Bahsettiğim sistem bir çok oyunda var ve hiç bir kötü yanını da görmedim. Ha bu arada belirteyim silah npc si her oyunda var.

Black Vortex

Üye
hangi oyunda var göstersene ? :) bence sen yanlış oyundasın. güle güle o oyunlara. bu konu içinde sana 1 kere destek mesajı veren 1 kişi çıktı mı ? sen yanlış yerdesin :)

GrauerWolf

Üye
hangi oyunda var göstersene ? :) bence sen yanlış oyundasın. güle güle o oyunlara. bu konu içinde sana 1 kere destek mesajı veren 1 kişi çıktı mı ? sen yanlış yerdesin :)
En yakın örnek Aion online. Ha sen hayatımda ben başka mmorpg oynamadım böyle şeylerden benim haberim yok diyorsan orasını bilemem. Ayrıca güle güle dersen de sorarlar oyun babanın oyunu mu arkadaş ? diye. Alfa öneri ve geri bildirim toplamak için yapılan bir etkinlikti benim bildiğim kadarı ile kaldı ki başlıkta da BENCE diye belirtmişim zaten. Çemkirip dalga geçeceğine insan gibi konuşur insan gibi anlatır en azından bir yol gösterebilirsin diyeceğimde anlayan kim diye de düşünüyor insan.

utkucanc

U
sakin aslan parçası sakin. Hemen hararet yapma. Her levele silah isteyen kim ? Bak yukarda arkadaş ne güzel yazmış yanılmıyorsam epic item görevleri 60 lvlde açılıyor diye.
60 levele kadar belirli aralıklarla örneğin 10-15 lvl aralıklarla item verebilir bunun da kimseye zararı olmaz aksine faydası olur. Yukardaki mesajda da özellikle parantez açarak belirttim trade edilmeyecek şekilde olsun diye ki şuan pazarda gördüğümüz uyanıklar görev itemlerini millete satmaya çalışıyor. Bahsettiğim sistem bir çok oyunda var ve hiç bir kötü yanını da görmedim. Ha bu arada belirteyim silah npc si her oyunda var.
Merhaba. Alfa 1 den beri oynayan birisi olarak şöyle bir cevap yazılabileceğimi düşündüm. İtemler 5 farklı gruba ayrılmış haldeler.
-Uncammon
Bunlar basılamayan itemler. İsim renkleri gri.
-Common
Bunlar Basic Upgrade Scrooll ile yükseltilebilen itemler. İsim Renkleri Yeşil.
-Rare
Bunlar Rare Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Mavi.
-Epic
Bunlar Legendery Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Mor.
-Legendery yada uniq
Bunlar Legendery Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Turuncu.

Oyun içerisinde görevler ile sırası ile Common,Rare ve Epic item setleri veriyor. Her bir set için belirli bir level başlangıç sınırı bulunmakta. Ara setleri ise doğal olarak oyun sizin temin etmenizi istiyor. Şöyle ki, Rare set dizdiğinizde Rare itemlere sahip olursanız her birini +5 ile +6 arası bir seviyeye denk şekilde temin etmiş oluyorsunuz. Daha yükseğini elde etmek sizin elinizde. Bu yüzden hangi itemleri kaç levelde alabileceğinizi sağ köşede Quest List butonu ile kontrol edebilirsiniz.

GrauerWolf

Üye
Merhaba. Alfa 1 den beri oynayan birisi olarak şöyle bir cevap yazılabileceğimi düşündüm. İtemler 5 farklı gruba ayrılmış haldeler.
-Uncammon
Bunlar basılamayan itemler. İsim renkleri gri.
-Common
Bunlar Basic Upgrade Scrooll ile yükseltilebilen itemler. İsim Renkleri Yeşil.
-Rare
Bunlar Rare Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Mavi.
-Epic
Bunlar Legendery Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Mor.
-Legendery yada uniq
Bunlar Legendery Upgrade Scroll ile yükseltilebilen itemler. İsim renkleri Turuncu.

Oyun içerisinde görevler ile sırası ile Common,Rare ve Epic item setleri veriyor. Her bir set için belirli bir level başlangıç sınırı bulunmakta. Ara setleri ise doğal olarak oyun sizin temin etmenizi istiyor. Şöyle ki, Rare set dizdiğinizde Rare itemlere sahip olursanız her birini +5 ile +6 arası bir seviyeye denk şekilde temin etmiş oluyorsunuz. Daha yükseğini elde etmek sizin elinizde. Bu yüzden hangi itemleri kaç levelde alabileceğinizi sağ köşede Quest List butonu ile kontrol edebilirsiniz.
Elinize sağlık hocam zahmet etmişsiniz. Son derece aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim.

BySavas

Üye
1 sene 4 aydır takip ediyorum oynamak nasip olmadı güzelim oyunu :S

HERO

Üye
iyi de hocam şuan pot 1 coin. oyun official a geçince 1 coin olarak mı kalacak ? Ayrıca örnek vermek gerekirse görevlerden erken lvlde sadece 1 tane silah veriyor o da dorionda. 2. silah görevi kaç lvlde ? o lvle kadar doriondan aldığın silahı kullanıyorsun alternatifini bulamazsan. Zırhlarda yine aynı keza.
Katiliorum!
Her 10 lvl bi silah vermesi mantikli olur.
Özelikle Priest Attackernin silahlari yok!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt