Beyaz Ekran Sorunu

tarumar57

Üye
Düne kadar böyle bir sorunum yoktu

Ekli dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    48.4 KB · Görüntüleme: 108
  • 222.jpg
    222.jpg
    120.7 KB · Görüntüleme: 100

Ogi

Üye
Ekran kartınla alakalı olabilir

Lord

Üye
Kanka selam dosyalar bölümüne gir arama yerine %appdata% yaz appdata tıkla local gir oyunun dosyası var onu sil tekrar dene low ayarlarda aç oyunu düzelmezse ekran kartında sorun vardır hayırlı akşamlar :coffee:

tarumar57

Üye
Kanka selam dosyalar bölümüne gir arama yerine %appdata% yaz appdata tıkla local gir oyunun dosyası var onu sil tekrar dene low ayarlarda aç oyunu düzelmezse ekran kartında
As. kanka dediğin local bölümünde oyunla alakalı bir dosya bulamadım

Lord

Üye
Aleykümselam kanka. Dediğin appdata dosyasını bilgisayarda da bulamadım oyunun klasörlerinde de bulamadım. Local olarak aradağımda ise Locales ve Localization diye iki klasör çıkıyor. İçlerinde cfg ve pak uzantılı dosyalar var.
Pc sol altta büyüteç tuşu var oraya %appdata% yaz veya Dosya gezgini'ne yaz çıkar

Eilynn

Üye
selamlar bu sorun ile alakalı çözüm bulabildiniz mi?

İyi oyunlar

tarumar57

Üye
selamlar bu sorun ile alakalı çözüm bulabildiniz mi?

İyi oyunlar
A.s. buldum kardeşim. Format niyetine 7'yi 10'a yükseltirken sistem çöktü. Bios ekranı da silinmiş bu arada. Neyse sistem yükletirken bir de temizlik bakım yaptırayım dedim. 300 tl bayılıınca laptop kendine geldi :D Özetle ekran kartı yanmamış. Tabi yeni sistem kurduktan sonra oyunu da yeni baştan yükledim. Belki onun da etkisi olabilir. Ama yeni sistem kurduktan ve bakım yaptıktan sonra %100 olan işlemci 80'lere, 100 derece olan sıcaklık da (soğutucu ile beraber) 55-60 derecelere kadar düştü. Yani bakım şart :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt