Bi̇nek Ve Peti̇ Yan Karaktere Aktarma....

thewolverine

Üye
Merhabalar,

Konu başlığından da anlayacağınız gibi kırmış olduğumuz binek ve petlerin yan karakterlerde de kullanılması foruma baktım bir çok konusu var ama halen bir güncelleme gelmemiş.

Oyunun aşırı yoğun olmasından dolayı ayrıca çoklu pcler yüzünden ekip arkadaşlarımızla hangi farm slotu boş ise oraya geçiyoruz bazen okcu olabiliyor bazende str preistte girip ezik farmı atıyoruz veya mage ama petin ve bineğin aktarılmaması saçmalık değilmi sizcede ben sonuç olarak acount bazında olur herşey lütfen bu konu hakkında yakın bir güncelleme getirirmisiniz...
Bunu bütün oyuncular ister ortak bir talep diyelim hiçbir oyunda yok böyle iyi demez. R.O.W gibi P bölümüde ortak olmalı.

thewolverine

Üye
Keşke yetkililerden birisi forumda açılan bu tarz konulara bir cevap gibi işerak emoji veya ikon koysalar bizde okmuşlar yapmsalarda bir icon gelmiş diyek.. kaçgündür forumda dolanıyorum onca konu var hiçbir yetkilinin cevabını yok bu tarz konulara.

Agaragambi

Üye
2 karakter olunca sıkıntı ya birisini kasıyorum tamam ama diğeri de çerezlik karakterim Pet olmayınca giresim gelmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt