Bilgisayar kapanması oyun içerisinde

cekmece12345

Üye
Selamlar yüksek fps sorunu için very low en düşük seviyede oynuyordum ona rağmen 60 fps alıyordum ama son güncellemeden sonra bilgisayarım oyunu açtıktan sonra kapanmaya başladı acaba dedim bilgisyarda mı sorun var diye bakmaya başladım yoksa her hangi bi oyun oynadığım zaman böyle bi sorunla karşılaşmıyordum.sadece rise online girince bu sorunlar karşılaşıyorum bilgisyarım özellikleri bunlar acaba yeterli özellikleri kaldırmıyor mu bilgisayarım biglisi olan yardımcı olabilir mi ?

rise online.png

OuZ

Üye
ekran kartınızı güncelleyin 2. bir seçenek ise kapatma sorunu yaşadıgınız anın görev yöneticisinden performans kısmına bakın belki hdd problemlidir.

cekmece12345

Üye
Buna benzer sistemle oynayan bir sürü insan var sistem yetersiz değil oyun başlı başına sorunlu da pc de de sorun olabilir bi oyunun pcyi kapaticagini sanmıyorum

ekran kartınızı güncelleyin 2. bir seçenek ise kapatma sorunu yaşadıgınız anın görev yöneticisinden performans kısmına bakın belki hdd problemlidir.
%70 %65 oranında çalışıyor rise online
görev yöneticisinde performansla.

Darkbjk

Üye
Bilgisayarım özellikler. Gelişmiş Sistem ayarları . Gelişmiş. Performans ayarları. Tekrara üsten gelişmiş .Sanal bellek ayarı değiştir. tıklıyoruz özel deyip 12000 / 32000 yapıp uygula sistemi yeniden başlat. Ramın yetersiz kalmakta Ondan oluyor. Bunları yap Dene bakalım olacak mı?

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt