Bilgisayarım kaldırır mı ?

avare1436

Üye
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarım asus laptop k55vj
işlemci i5-3210m cpu 2.50 chz 2 cores-çekirdek 4 threads-iş parçacığı max turbo frekansı 3.10 ghz
ekran kartı nvidia geforce 610m 2 gb
ram 6 gb

sizce bu düşük ayarlarda filan kaldırır mı, oynanır mı yok hiç şansın yok, mümkün değil mi diyorsunuz
boşuna indirmeyeyim yoksa

shady19071907

Üye
Şöyle bilgisayarını çok zorlar, uzun vadade bilgisayarını ısındırır. Çünkü özellikle en az 8 gb ram olması gerektiğini söylemişlerdi. Tabi ilk alfa dan bu yana performans da iyileştirmeler yapıldı. Yine de emin olmak için bir dene

Aziz

Üye
Merhaba. Bu şartlar altında kaldırmaz.

X A

Üye
O ram ve ekran kartı v ram iyle bilgisayarını yakarsın.

avare1436

Üye
Anladım. Galiba son tahlilde daha iyi bir bilgisayar edinene kadar (ki muhtemelen en az bir iki yıl gibi görünüyor :) ) hiç indirmesem daha iyi.

Zaten ancak hız aşırtmayla oynayabilirim. Hız aşırtmasız oynayamam anladığım kadarıyla değil mi ? Ve sürekli hız aşırtmada da bilgisayara zararı olacağı aşikar.

washigo

Üye
Anladım. Galiba son tahlilde daha iyi bir bilgisayar edinene kadar (ki muhtemelen en az bir iki yıl gibi görünüyor :) ) hiç indirmesem daha iyi.

Zaten ancak hız aşırtmayla oynayabilirim. Hız aşırtmasız oynayamam anladığım kadarıyla değil mi ? Ve sürekli hız aşırtmada da bilgisayara zararı olacağı aşikar.
Yine de indir kur.. oyun açılınca gir en düşük ayarlarda bir dene. Baktın olmuyor yapacak bişe yok ama PVE de idare edecek kadar oynatıyorsa seni yeni PC alana kadar idare et.. oyundan geri kalma yani

amaravolchkova

Üye
Bende i5 3. nesil işlemci 16 ram r7 240 4 gb ekran kartı var ben sorduğumda bana da kaldırmaz dediler indirip deneyeceğiz başka yolu yok

Zewix

Üye
Oynatsa bile asla rahat bir oyun oynayamazsın dostum.Sinirlenirsin falan kendini yıpratırsın.Malum yeni pc ekipmanlarının da fiyatı ortada.Ne desem bilemedim...

espanyol

Üye
Bu pc kaldırır mı acaba arkadaşlar özellikleri bu şekilde

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    14.3 KB · Görüntüleme: 119

MrYESiL

Üye
Çok zor aşırı ısınır. PVE de bile zorlar. Deneyince fark edersin kasma olacaktır ve sıcaklık değerlerini takip et.

espanyol

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar ozaman pc yenilemenin vakti geldi oyunu oynayabilmek için laptop veyahut kasa öneriniz varmı laptop mu almaliyim yoksa masaüstü mü

MrYESiL

Üye
Bu konularda bazı form siteleri var onlardan bilgi alırsan senin için daha iyi. O formlardaki kişilerin çoğu teknolojik gelişmeleri takip ettiği için daha iyi sonuç alabilirsin.

mentalist1907

Üye
Düşük çözünürlük, pencere modu, dip ayarlarda oynatır diye düşünüyorum. Ancak tat verir mi dersen, eh yani. Ama bu yöntemle, birçok oyunu, umulmadık çok bilgisayarda açtım. Denemek lazım.

Bigjest

Üye
Merhaba;
Sisteminiz minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor, oyuna giriş yapsanız bile çok iyi değerler alamazsınız.
İyi forumlar.

Vionra

Yönetici
Game Developer
Minimum kullanılabilir 8 GB RAM bulunması gerekiyor.

arquradze

Üye
i7-10875 h işlemci
rtx 2060 ekran kartı
250 gb m2 ssd 3000-3500 okuma yazma hızı
monster laptopla bu oyunu oynuyorum. yanmasın diye işlemciyi kısıtlıyorum. bence oyunun bi sıkıntısı var. low ayarlarda 60 fps sabit işlemci sınırlaması %85 yaparak. işemci ve ekran kartı sıcaklığını 70 dereceye getirebildim. Oyuna ilk başladıgımda 90 derecede yanarak oynuyordum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt