Bir gün düzelince..

Slarent

Üye
Oyuna gelen büyük klanlar birer birer gidiyor. Beta da bile daha keyifliydi diyenler açıldıktan sonra herşeyin daha kötüye gitmesinden şikayetci.
Karakter dengelerini kesinlikle baştan yapmalılar.
2.5 Yıl test 10günlük official'de hala lag sorunu var.
Makrolar o kadar serbestledi ki, her slotta her ch'de binlercesini bulabiliyorsun. Kimse korkuyla gizlice yapmaya çalışmıyor.
Oyunun 2.gününden itibaren gördügüm herkes gold satmaya başladı. Bunların hiç biri engellenemez belki ama 10günlük bir oyunda olmaması gereken herşey oluyor ve bu gerçekten keyif almak isteyen oyuncuların tüm şevkini yerle bir ediyor. Ekibim dahil, herkes bu konulardan şikayetçi.
Bir gün düzelince, umarım tekrar görüşmek dileğiyle.

TheJimmyQ

Üye
Oyuna gelen büyük klanlar birer birer gidiyor. Beta da bile daha keyifliydi diyenler açıldıktan sonra herşeyin daha kötüye gitmesinden şikayetci.
Karakter dengelerini kesinlikle baştan yapmalılar.
2.5 Yıl test 10günlük official'de hala lag sorunu var.
Makrolar o kadar serbestledi ki, her slotta her ch'de binlercesini bulabiliyorsun. Kimse korkuyla gizlice yapmaya çalışmıyor.
Oyunun 2.gününden itibaren gördügüm herkes gold satmaya başladı. Bunların hiç biri engellenemez belki ama 10günlük bir oyunda olmaması gereken herşey oluyor ve bu gerçekten keyif almak isteyen oyuncuların tüm şevkini yerle bir ediyor. Ekibim dahil, herkes bu konulardan şikayetçi.
Bir gün düzelince, umarım tekrar görüşmek dileğiyle.
makro konusunda gerekli adımlar atılıyor hocam oyun içi rapor sistemi ve direk ticket yöntemiyle makroları bildirebilirsiniz. lag sorunu geçici bugun gayet stabil bir oyun oynadım açıkcası hiç lag yaşamadım diyebilirim ama gold konusunda tamamıyla haklısın nasıl bir önlem alacaklar hiçbir fikrim yok açıkcası..

Slarent

Üye
Oyun içi ticket'de resim gönderilmiyor. Makro raporla hiç bir işe yaramıyor. Ben bizzat kanıtlı görselli halini ilettim, adamlar hala yayında :) Yayın sonrası sabah 5-6'da makroda.. Ne diyebilirim ki. Ayrıca lagdan bahsedecek olursak Death valley de lag sorunu çok yaşıyoruz. Dorion 1'e girip bi item piyasasına bakayım item alayım basayım dersen 1 pazara girmek 15 dakikanı alır. Lunaskar 8'de oynadıgımda bende lag sorunu yaşamıyorum

TheJimmyQ

Üye
Oyun içi ticket'de resim gönderilmiyor. Makro raporla hiç bir işe yaramıyor. Ben bizzat kanıtlı görselli halini ilettim, adamlar hala yayında :) Yayın sonrası sabah 5-6'da makroda.. Ne diyebilirim ki
resim gönderiliyor ayrıca ben şuana kadar makrodan 10 kişiden fazlasına atak ban aldırttım. tabiki senin açından farklı durumlar olmuş bir şey diyemiyorum

Slarent

Üye
resim gönderiliyor ayrıca ben şuana kadar makrodan 10 kişiden fazlasına atak ban aldırttım. tabiki senin açından farklı durumlar olmuş bir şey diyemiyorum
Resim gönderme butonu var ancak girip ticketini kontrol edersen, resim falan gitmiyor sadece yazın gidiyor. Ayrıca Afk olan adamı makro raporla dediginde arkadasa kod gidiyor, kodu girmezse atak kesiyor ama merak etme oyundan cıkıp girince oda düzeliyor.

Slarent

Üye
Niyetim senin aksine söyleyip, çamurlamak kesinlikle değil. Çok büyük paralar yatırarak çok da büyük heveslerle başladık ve bizim gibi çok fazla insan aynı konulardan müzdarip olup direk bırakıp gittiler. Burada birşeyleri dile getirip belki birşeylerin farkedilmesine katkım olur diye yazdım

DangerousWaste

Üye
Makroya her yerde büyük engel koymak için çalışıyorlardır illaki ama bende hem ticket sisteminden rahatsızım hem de makrodan adam açık açık makro açıcam diyip party slotlarına bile ks atıyor ve farkediyoruz yani yaratık spawn olduğu anda o tarafa ivedilikle dönüyor çarları

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt