Bir Hurafe Muhabbeti Döndü Fakat Gerçekmiş

Xelu

Yeni Üye
Dün discord tr-sohbette , bazı lunaskar karakterlerin dönerek Dispel skill'i almasına anlam veremeyip sormuştum , daha mı hızlı oluyor vs. diye @BEARFACT abim beni hurafe uydurmakla itham etti, bu gün ise mevzuyu yan yana 2 karakter denedik. Videoda sesi kapattım geri sayım ve aynı anda Dispel kaldırma üzere gerisini görsele bırakıyorum buyrun izleyin :)

N3v3N

Üye
İlginçmiş. Dönmenin kodsal nasıl bı etkisi olabilir ki?

Xelu

Yeni Üye
İlginçmiş. Dönmenin kodsal nasıl bı etkisi olabilir ki?
Mmmorpg oyunlarında, herşey server tabanlı olmadığından sadece kod'a dayalı bakıp bunun mümkün olmadığını idda etmek bana abzürt geliyor. Client üzerinde dönen bir kısım ve de client ile server arasında gidip gelen bir pack trafiği sözkonusu olduğundan, birde buna optimizasyonun bozukluğu ve animasyonların ( oyunun erken erişimde olmasından sebep ) çok başlangıç seviye yani tabiri yerindeyse " kalas " gibi olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Lunaskarda self dispeli düz alan oyuncu yok. Önce dikkatimi çekti pk sırasında pek bir farkını göremesemde micron saniye önde olduğunu farkedebildim. Çekicin omuzdan sonraki arkaya düşme ve öne gelme hızı dönerken hızlanıyordu ve dispel daha erken düşüyordu. Sonra bunu tr sohbette sorduğumda eski bir oyunda olan bir bug olduğunu burada bir etkisi olmadığını söylediler. hatta biraz uzun uzadıya latife ettik bir kaç kişi ile.

Sonra clan zindanına girecekken clan arkadaşım tekrar aynı şeyi denediğinde yanıma gelmesini istedim başka bir arkadaşımıza geri sayım yaptırım ben normal o dönerek olacak şekilde dispel'i aldığımızda bariz bir farkla 0.50 - 0.80 ms hızında daha hızlı dispel aldığını video ile de gösterdim.

Zaten priestlerin Dispel ve Heal skillerindeki animasyon hantallığı gerçekten büyük bir sorun, konu ile ilgili Marduk ile konuştuğumda destek bileti üzerinden görsel iletirsem konuyu ele alabileceklerini inceleyeceklerini söylediler. Henüz fırsat bulamadım fakat iyi bir görsel hazırlayacağım kısa zamanda kendilerine. Bu hurafe de bura da böyle dursun. :) Gerçek mi ? yalan mı ? herkes kendi clan arkadaşları ile konuyu test edebilirler. Zira 300 400 kişi arasında bile self dispel bu şekilde kaldırılacak kararı veriliyorsa , boşa olmadığı kanaatindeydim ben emin oldum bir kaç farklı priest ve Rogue sınıfı karakterede yaptırdım bunu clandan . Sonuç yukarıdaki görsel ile aynı. hep daha erken düşüyor Dispel. (Dönerek skill'i kullanan kişide )

RickSancheZz

Üye
çok ilginçmiş, ayrıca ilk bunu keşfedene helal olsun o milisaniyelik farkı nasıl gördünde böyle kullanmaya başladın :D

murbal

Üye
Geçen 15 ayda gördüğüm anladığım tek şey var. Yok diyorlarsa kesinlikle vardır ve doğrudur. Göndermiş olduğun video yönetim için hiç bir şey ifade etmiyor. Bugün assasian karakteri eli hareket etmeden skill vuruyor. Bugün okçu eli hareket etmeden ok atıyor. Düzeldi mi? Hayır.

N3v3N

Üye
Warrior whirlwind skilinde de bir sorun var ama hadi bakalım kim çıkaracak :D Yeri geliyor ileri atılıyor yeri geliyor sadece 1 adım öte atılıyor. Yeri geliyor çok bekleyerek atılıyor yeri geliyor çok az bekleyip atılıyor...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt