Öneri Bir Kaç Öneri

Prodix

Üye
Merhabalar,

Okçularda 5li ok row'a konulabiliyor ise , asaslar da BLoodLust skilinin de konmasında sakınca yok gibi duruyor? sonuçta boss'a vurulmayan bir skill Moblara vuruluyor ancak rowda yasaklanmış.

Skill bar kayıt etme gelmeli diye düşünüyorum Bu özellik premium kullanıcılarına özel olabilir. Debuff , Bufer dön, Okçu veya asas dön derken skill dizme ile uğraşmak yerine oyuncuların kolaylığı için kayıt etme skilbar1 skilbar2 gbi olabilir.

Row partiler de Parti ara kısmında uzaktan kodu yazdığımızda almalı gerektiğini düşünüyorum slot slot gezmek yerine uzaktan aldığında hem party dolmuş olur hem oyuncu hızlıca party bulmuş olur.

Rprsi gelmiş bir kişinin rpr hammer yada rpr yemeği yok ise otomatik town atıp party den atması party de diğerlerinin hakkını yememek adına ve party nin sürdürebilirliği adına iyi olabilir

ClyDeBorrow

Üye
Skill bar kısmına katılıyorum, premium da sınırsız skill sıfırlama hakkı veriliyorsa insanlar bunu kullansın diyedir, sürekli skill dizmek yorucu ve saçma geliyor.

Balerion

Üye
Ben de bir tane söyleyeyim, party bul butonu olacak, buna tikladiginizda row'u açik ve party giriş kodu #add olan bir kişiden otomatik parti daveti alacaksiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt