Bir partinin taksi olduğunu nasıl anlayacaksınız acaba, bedava ban yemeyelim

Uljoha

Üye
Ben mage oyuncusuyum. Clanımda priest eksikliği çektimiz için priest oynamaya karar verdim, yan bilgisayarımdan priest karakterimi açtım ve kasıyorum birkaç gündür. Malumunuz partiye adam aldıkça exp coşuyor, 3 kişiyken 10k gelen exp 8 kişiyken 20k oluyor yani o partinin dolması şart. Ben şimdi kendi çarımı yan bilgisayardan kasarken, tanıdığım adamları clandan alıyorum gruba expe ihtiyacı olanları oturuyolar hem exp kasıyolar hem benim expimi artırıyolar. Bunun ayrımı yapılması gibi bi durum olucakmı? Olmayacaksa neden o zaman partiyi doldurunca exp çoğalıyor kardeşim çoğalmasın ben kendi çarımı tek kasayım daha hızlı kasayım yani.

Bence cevap yan çarını kasamazsın olmamalı. Bir yere kadar oyuncuyu sınırlayabilirsin nabıyım 50 level priestle tek başıma kasacağımın 4 katı hızıyla kasıyorum şuan kimse kusura bakmasın ben bu mageyi kastım her türlü kullanırım.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar taksi konusunda da yan çar kasma konusunda da.

BL4CKJ4CK

Üye
Oyun içi taximiz başlamıştır saati ….m yazmaman yeterli

Uljoha

Üye
Yani bi kısıtlama geliyor ama kime göre, neye göre uygulanacak. Anti taksi bir kitle var oyunda onları bi tık tatmin etmek içinmi yapıldı noldu bilemedim.

BL4CKJ4CK

Üye
Taxiciler müşterilerini flood ve yayından buluyordu flood atamazlarsa yayın yapamazlarsa taxi yavaş yavaş biter nezlimce

Nihâvend

Üye
ban için aranan sebebleri yazmışlar zaten, onlara göre cezaî işlem uygulayacaklar..

Anarchyy

Üye
Kardeşim sen pmden taksi 1m yada at trade parti parası 5m 1 saat gibi şeyler yazıp adamı alırsan adamda ss alırsa bannad.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt