Ben mage oyuncusuyum. Clanımda priest eksikliği çektimiz için priest oynamaya karar verdim, yan bilgisayarımdan priest karakterimi açtım ve kasıyorum birkaç gündür. Malumunuz partiye adam aldıkça exp coşuyor, 3 kişiyken 10k gelen exp 8 kişiyken 20k oluyor yani o partinin dolması şart. Ben şimdi kendi çarımı yan bilgisayardan kasarken, tanıdığım adamları clandan alıyorum gruba expe ihtiyacı olanları oturuyolar hem exp kasıyolar hem benim expimi artırıyolar. Bunun ayrımı yapılması gibi bi durum olucakmı? Olmayacaksa neden o zaman partiyi doldurunca exp çoğalıyor kardeşim çoğalmasın ben kendi çarımı tek kasayım daha hızlı kasayım yani.
Bence cevap yan çarını kasamazsın olmamalı. Bir yere kadar oyuncuyu sınırlayabilirsin nabıyım 50 level priestle tek başıma kasacağımın 4 katı hızıyla kasıyorum şuan kimse kusura bakmasın ben bu mageyi kastım her türlü kullanırım.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar taksi konusunda da yan çar kasma konusunda da.
Bence cevap yan çarını kasamazsın olmamalı. Bir yere kadar oyuncuyu sınırlayabilirsin nabıyım 50 level priestle tek başıma kasacağımın 4 katı hızıyla kasıyorum şuan kimse kusura bakmasın ben bu mageyi kastım her türlü kullanırım.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar taksi konusunda da yan çar kasma konusunda da.