Bir Serverden Diğerine Işınlanmaya Çok Korkmak ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangaziforum

Üye
kaç gündür bir misal doriondan 1 den 2 ye ışınlanırken oyun kalıyo öylece alttaki koşan adam sonsuzakadar koşmaya başlıyor . bunun bi çözümü yokmu . artık ışınlanmaya korkuyorum az önce gene oldu doriondan lunsakara ışınlanmaya bastım alttaki koşan adam bi başladı durmadn koşmaya hadii oyunu kapat gene aç uzun sürüyor oyunu tekrardan açmak . lütfen bi çözüm bulursanız sevinirim

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yoğun saatlerde dolu olan Dorion 1 kanalına geçerken nadir yaşanan bu problemi kronik olarak başka haritalara geçerken yaşıyorsanız discord üzerinden benim ile iletişime geçiniz.

Discord Linkimiz:

Discord ID:Ries#1592

Witch_King

Üye
Bu korku hepimizde var. Oyunun kronik sorunlarından biri. Yoğunluktan filan da değil. Saçma sapan bir saatlerde de olabiliyor. Pc donanımınızla da alakalı değil. Ortalama her 10 ışınlanmadan 3ü böyle oluyor. Bazen de tam açılırken crash veriyor...

osmangaziforum

Üye
sadece doriondada değil lunaskadada başıma geldiği oldu . sonrasında oyuna girince ışınlanmadan önceki yerden giriyor . ışınlancağım yere tıklayıncada 4 küsür dakika bekletiyor oraya ışınlanmam için . oradada beklemek zorunda kalıyorum . ışınlanıken alttaki adam durmadan koşmaya başlayınca hemen anlıyorum oyun takıldı diye . böyle durumlarda oyunu kapatmakta bazen imkansız hale gelebiliyor görv yöneticisini bile en öne getiremiyorum oyunun görevini sonlandırmak için

Pitou

Üye
Her bir yere ışınlanmaya çalıştığımda crash yiyorum . Hepimizde bu sorun mevcut düzeltilmesi lazım :(

Ries

Yönetici
Game Master
Henüz benimle iletişime geçende olmadı. :(
Arkadaşlar bu problemle karşılaşanlar benimle iletişime geçerse çözüm üretmek üzere iş birliğinde bulunabiliriz.
Lütfen bunu dikkate alınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt