Bir teşekkür zor mu?

kylimcy

Üye
Ben kişisel olarak tanıdığım tanımadığım herkese yardım etmeye çalışan biriyim. Son zamanlarda benim bir yardıma ihtiyacım olduğunda destek göremediğimi fark ettim. Bunun üzerine genel olarak bir test yapmaya karar verdim.

Priest karakterimle toplayıcılık yaparken her gördüğüm kişiye 300AC attım. Seviyesine bakmadım. Canı yarım gördüğüme heal atıp canını fulledim. Hatta afk bırakıp giden kişilere uzun süre heal yaparak ölmesini engellediğim bile çok kişi oldu. Benim için büyük bir zaman kaybı olmadı. Bir şeyim eksilmedi. Hala da yapıyorum, yapacağım da.

FAKAT

Her gün hiç tanımadığım, selamımın olmadığı, o gün o an yanımdan geçmesi veya yanından geçmem dışında bir yerde karşılaşmadığım en az 50 kişiye bu şekilde dolaylı destek oldum.

Sonuç olarak bu kadar kişiden 2-3 kişi hariç kimse yaptığımı umursamadı. Sadece her gün AC ve heal attığım onlarca kişiden 2-3 kişi teşekkür etti. Hatta ölmesini engellediğim bazı kişilere yazıp da "düzgün yerde afk kalmasını uzun süredir healliyorum seni ölme diye" dememe rağmen cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar.

En azından iki harf olarak ty yazarak bile olsa teşekkür etmek bu kadar zor mu?

NOT : Toplayıcılık yaptığım sırada healleyerek ölmemesini sağladığım bir priestin yan yana ağaç kestiğimiz sırada bana saldıran mob olmasına rağmen ölmemi izlediğine bile şahit oldum. :) Neyse ki ufak işim çıkmıştı da hemen pot basabildim son anda.

Son düzenleme:

Bum

Üye
Oyunun başından beridir aynı şekilde dorionda toplayıcılık yaparken kimi görsem buffladım belki buffladığım kişi sayısı bini geçmiştir ama teşekkür yerine insanların şoka uğradığını, atak kestiğini ve ne olduğuna anlam vermeye çalıştığını fark ettim. O yüzden bufflayıp teşekkür beklemeden toplayıcılığa devam ediyorum genellikle. Belki çoğu o skillin nereden geldiğini ne olduğunu anladıktan sonra ediyordur bilemeyeceğim ama ne olduğuna anlam verememelerinden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Sonuçta her oyuna başlayan priestin böyle bir skilli olduğunu bilemiyor ve yaşadıkları şok inanılmaz komik.

Ayrıca bugün AH kullanmak için girdiğim yan charıma dorion bankada buff atan sen isen ben pmden teşekkür ettim :)

DendroctonuS

Üye
Ben kişisel olarak tanıdığım tanımadığım herkese yardım etmeye çalışan biriyim. Son zamanlarda benim bir yardıma ihtiyacım olduğunda destek göremediğimi fark ettim. Bunun üzerine genel olarak bir test yapmaya karar verdim.

Priest karakterimle toplayıcılık yaparken her gördüğüm kişiye 300AC attım. Seviyesine bakmadım. Canı yarım gördüğüme heal atıp canını fulledim. Hatta afk bırakıp giden kişilere uzun süre heal yaparak ölmesini engellediğim bile çok kişi oldu. Benim için büyük bir zaman kaybı olmadı. Bir şeyim eksilmedi. Hala da yapıyorum, yapacağım da.

FAKAT

Her gün hiç tanımadığım, selamımın olmadığı, o gün o an yanımdan geçmesi veya yanından geçmem dışında bir yerde karşılaşmadığım en az 50 kişiye bu şekilde dolaylı destek oldum.

Sonuç olarak bu kadar kişiden 2-3 kişi hariç kimse yaptığımı umursamadı. Sadece her gün AC ve heal attığım onlarca kişiden 2-3 kişi teşekkür etti. Hatta ölmesini engellediğim bazı kişilere yazıp da "düzgün yerde afk kalmasını uzun süredir healliyorum seni ölme diye" dememe rağmen cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar.

En azından iki harf olarak ty yazarak bile olsa teşekkür etmek bu kadar zor mu?

NOT : Toplayıcılık yaptığım sırada healleyerek ölmemesini sağladığım bir priestin yan yana ağaç kestiğimiz sırada bana saldıran mob olmasına rağmen ölmemi izlediğine bile şahit oldum. :) Neyse ki ufak işim çıkmıştı da hemen pot basabildim son anda.
Kanka aynısını bende yapıyorum o esnada denk geldiğim çok oldu mob içinde toplama yaparken mobu kesip rahat toplamamı sağlayanlar oluyor

RickSancheZz

Üye
Teşekkür için çok beklenti içine girme üzülürsün :D Ayrıca ne demişler birine aynı iyiliği sürekli yaparsan, artık onu iyilik olarak değil senin görevin olarak görür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt