Teşekkür ederim, videoda verdiğim emeğin bir kısmını göstermiş oldum.Warrior kasmak ciddi emek istiyor gerçekten , eline sağlık.
TeşekkürlerEline sağlık![]()
Bende priestim.Bu sebepten mentalim çöktü fena stres olup 63 64 levelde oyunu silmiştim.1 Hafta aradan sonra tekrar girince exp kasmak için hiç bir melee pt girmedim mage pt bulursam giriyordum yoksa exp kasmıyordum.ya bu şey değil mi Çilekeş_waryor_34_06@hotmail![]()
![]()
Ah sen birde bana sor int priest partide bulamadım, parti buluncada sincap gibi healt barları takip edip heal atmaya çalış durmadan
ahh ahh
Teşekkür ederimEmeğine sağlık. Yaklaşık 15 gündür 65'im gerçekten warior kasma zulüm![]()
Warrior cidden çilekeşya bu şey değil mi Çilekeş_waryor_34_06@hotmail![]()
![]()
Ah sen birde bana sor int priest partide bulamadım, parti buluncada sincap gibi healt barları takip edip heal atmaya çalış durmadan
ahh ahh
Çift ekranım olduğu için yanda bişeylere bakıyodum her defasında vurmadığım ana denk gelmiş yoksa sürekli vururumhmmmmm partylerde skill vurmayanlardan biriside buymuş demekki![]()
Priest heryerde party bulabiliyor aslında bu kadar zor olmaması gerek.Bende priestim.Bu sebepten mentalim çöktü fena stres olup 63 64 levelde oyunu silmiştim.1 Hafta aradan sonra tekrar girince exp kasmak için hiç bir melee pt girmedim mage pt bulursam giriyordum yoksa exp kasmıyordum.
Oyunun başında melee makro bırakıyordu ben 15 saat aralıksız heal atıyorum gözümü kırpsam biri ölüyor. Party bar zaten kör etti bizi.Priest heryerde party bulabiliyor aslında bu kadar zor olmaması gerek.
65 LvL olmak cidden emek istiyorOyunun başında melee makro bırakıyordu ben 15 saat aralıksız heal atıyorum gözümü kırpsam biri ölüyor. Party bar zaten kör etti bizi.
Teşekkür ederimSüper video emeğinize sağlık.