Bir Yardım

cebe

Üye
Arkadaşlar UE5 patchinden beri oyuna girdiğimde kameram mause ile sadece SOLA dönmüyor sağa dönüyor. Bir kaç kullanıcı daha yaşamış ama kendi kendine geçtiğini söylediler. Desteğe de yazdım sorundan haberimiz var çözümümüz yok dediler. Belki kullanıcılar kendi arasında bir şey deneyip düzelttilerse lütfen söyler misiniz ben de deneyeyim. Küçük bir sorun ama rahatsız edici.

Meapr

Moderator
Merhaba,
Oyundan çıkış yapın ve Windows Güvenlik Duvarı'na oyunun tüm .exe dosyalarını ekleyin.
Windows+R tuşlarına basarak açılan arama kutusuna 'AppData' yazın. Ardından AppData > Local > Rise Online > Saved klasörünü silin. Son olarak oyun başlatıcısını yönetici olarak açarak dosya kontrolü yapın ve giriş yaparak tekrar deneyin.

cebe

Üye
Merhaba,
Oyundan çıkış yapın ve Windows Güvenlik Duvarı'na oyunun tüm .exe dosyalarını ekleyin.
Windows+R tuşlarına basarak açılan arama kutusuna 'AppData' yazın. Ardından AppData > Local > Rise Online > Saved klasörünü silin. Son olarak oyun başlatıcısını yönetici olarak açarak dosya kontrolü yapın ve giriş yaparak tekrar deneyin.
işe yaramadı ya da yanlış yaptım

Meapr

Moderator
Halihazırda destek sistemine yazdıysanız, nihai yanıt tarafınıza iletilecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt