Bİrden donup crash vermeye basladı

aykutbrt1

Üye
Oyun birden donup crash veriyor 15 dk da bir düne kadar yoktu bu depolama alanım dolu değil uyku ayarları hiç bir zaman tümayarlar yapılı şekilde sanal bellek vs vs güç ayarları hersey yapılı ama crash verıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    106.7 KB · Görüntüleme: 41

ProXLaH

Üye
Oyunu 'Full Screen' mi ? Yoksa Windowed mı oynuyorsunuz ? Bende de benzer bir problem vardı , 'Windowed' ile kullanmaya başladım ve şuana kadar bir sorun olmadı(7-8 saat civarı test ediyorum).
Sistemim
Win10 64bit
Ryzen 5 2600
RTX 2070
16GB Ram

aykutbrt1

Üye
Oyunu 'Full Screen' mi ? Yoksa Windowed mı oynuyorsunuz ? Bende de benzer bir problem vardı , 'Windowed' ile kullanmaya başladım ve şuana kadar bir sorun olmadı(7-8 saat civarı test ediyorum).
Sistemim
Win10 64bit
Ryzen 5 2600
RTX 2070
16GB Ram
Bi ara full screen kullaniyordum da çözünürlük düşürp çerçevesiz ekran kullanmaya basladim

ProXLaH

Üye
Bi ara full screen kullaniyordum da çözünürlük düşürp çerçevesiz ekran kullanmaya basladim
Ben onu da denedim, 3-4 saat sonrasında tekrar hata alınca komple 'Windowed' seçeneğine geçtim ve test ediyorum, şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım (Şansa da bağlı olabilir :) ) .

aykutbrt1

Üye
Ben onu da denedim, 3-4 saat sonrasında tekrar hata alınca komple 'Windowed' seçeneğine geçtim ve test ediyorum, şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım (Şansa da bağlı olabilir :) ) .
Ya pencereli de oynanmıyor ki be zevkli olmuyor :(

zahzaci

Üye
Bende kaldırıp hic girememistim easy anticheat yükleyip oyuna girmiyordu mecburen format attik hala devam hatalara

Paris

Üye
Crash hatasının birden fazla sebebi olabilir. Geneli sistem yetersizlikleridir. Bu arkadaş böyle bir rehber videosu çekmiş izleyebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt