aykutbrt1
Üye

Bi ara full screen kullaniyordum da çözünürlük düşürp çerçevesiz ekran kullanmaya basladimOyunu 'Full Screen' mi ? Yoksa Windowed mı oynuyorsunuz ? Bende de benzer bir problem vardı , 'Windowed' ile kullanmaya başladım ve şuana kadar bir sorun olmadı(7-8 saat civarı test ediyorum).
Sistemim
Win10 64bit
Ryzen 5 2600
RTX 2070
16GB Ram
Ben onu da denedim, 3-4 saat sonrasında tekrar hata alınca komple 'Windowed' seçeneğine geçtim ve test ediyorum, şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım (Şansa da bağlı olabilirBi ara full screen kullaniyordum da çözünürlük düşürp çerçevesiz ekran kullanmaya basladim
Ya pencereli de oynanmıyor ki be zevkli olmuyorBen onu da denedim, 3-4 saat sonrasında tekrar hata alınca komple 'Windowed' seçeneğine geçtim ve test ediyorum, şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım (Şansa da bağlı olabilir) .
Evet orası ne yazık ki öyle fakat geçici bile olsa, problemler ve hatalar düzeltilene kadar geçici çözümler bunlarYa pencereli de oynanmıyor ki be zevkli olmuyor![]()
pencere modunda oynayınca da donuyor reis başka ci çözümün var mı acabaEvet orası ne yazık ki öyle fakat geçici bile olsa, problemler ve hatalar düzeltilene kadar geçici çözümler bunlar![]()
başarısız oldu bu ürünün başka sürümü zaten yülü diye bir hata verdi kaldırıp bunu mu kurayımMerhaba,
Buradaki yazılımı indirip kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp oyuna girmeyi tekrar deneyin.
teşekkürler sayenizde artık oyuna hiç giremiyorum win64 shiping exe diye bi hataEvet kaldırıp bunu kurun