bizzat şahsi görüşüm oyun içi entegre exp için otobot olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

behchetyoztyurk

Üye
Yaş ortalamasını bu kadar yüksek olduğu bir oyunda herkes işiyle gücüyle uğraşırken insanların saatlerce bilgisayar başında durup exp kasmasını kimse beklemesin. Acilen oyuna entegre ücretli otobot olmalı. ismini vermek istemediğim bir oyunda Genie adlı gayet güzel bir çalışma vardı insanlar işlerinde güçlerindeyken expini kasıyor oyunun keyfini çıkarıyorlardı. Yoğun çalışan birisi olarak günde 3 saat bile oynayamadığım oyunda böylesine zor exp kasılırken 65 level olamayacağımı düşünüp oyundan vazgeçme kararı almak üzereyim. rica ediyorum oyuna exp için otobot tarzı bişey eklensin ücreti neyse ödeyeceğim

behchetyoztyurk

Üye
siz işin dalgasındasınız ama aylarca beklediğiniz oyun sırf böyle ufak sebeplerden dolayı 1 ayda yarıdan fazla oyuncu kaybedecek :)

Aedesius

Üye
Yaş ortalamasını bu kadar yüksek olduğu bir oyunda herkes işiyle gücüyle uğraşırken insanların saatlerce bilgisayar başında durup exp kasmasını kimse beklemesin. Acilen oyuna entegre ücretli otobot olmalı. ismini vermek istemediğim bir oyunda Genie adlı gayet güzel bir çalışma vardı insanlar işlerinde güçlerindeyken expini kasıyor oyunun keyfini çıkarıyorlardı. Yoğun çalışan birisi olarak günde 3 saat bile oynayamadığım oyunda böylesine zor exp kasılırken 65 level olamayacağımı düşünüp oyundan vazgeçme kararı almak üzereyim. rica ediyorum oyuna exp için otobot tarzı bişey eklensin ücreti neyse ödeyeceğim
Konuya yaştan girdiğiniz için ağabey diye hitap edeceğim size;
Güzel ağabeyim bahsettiğiniz sistem başka oyunlarda var. Bu oyun daha çıkarken bunu istemediğimizi konuştuk. Bu otomasyon dediğin sistemi istemeyen kardeşlerini neden hiçe sayıyorsun. Kardeşiniz, küçüğünüz diye para kazanmıyor da değiliz. Oyun bu haliyle güzel diyoruz premiumumuzu alıyoruz mağazadan kozmetikleri alıyoruz erken erişimdeki oyunumuza fon desteği sağlıyoruz. Sen şimdi ücreti neyse vereceksin de o dediğin otomasyon gelince istemeyen bütün kardeşlerin çekip gidince ne olacak? Levelini ücreti neyse verip kastın, itemını ücreti neyse verip aldın. Sıra neye gelecek pedal da ister misin ileride? Ücreti neyse ver bas capslocka izle karakterini? Eğer içinden “güzel olur valla” diyorsan bil ki sen oyuna güzel dediğin an ben oynamiyor olacağım. O zaman da sana böyle “yapma etme agabeycigim” diye hitap eden oyuncular yerine pedalı, cüzdanı senden kuvvetli “yat aşşaa” diyenlerle başbaşa kalabilirsin. Ne istediğimizi bilelim güzel ağabeyim.

behchetyoztyurk

Üye
Konuya yaştan girdiğiniz için ağabey diye hitap edeceğim size;
Güzel ağabeyim bahsettiğiniz sistem başka oyunlarda var. Bu oyun daha çıkarken bunu istemediğimizi konuştuk. Bu otomasyon dediğin sistemi istemeyen kardeşlerini neden hiçe sayıyorsun. Kardeşiniz, küçüğünüz diye para kazanmıyor da değiliz. Oyun bu haliyle güzel diyoruz premiumumuzu alıyoruz mağazadan kozmetikleri alıyoruz erken erişimdeki oyunumuza fon desteği sağlıyoruz. Sen şimdi ücreti neyse vereceksin de o dediğin otomasyon gelince istemeyen bütün kardeşlerin çekip gidince ne olacak? Levelini ücreti neyse verip kastın, itemını ücreti neyse verip aldın. Sıra neye gelecek pedal da ister misin ileride? Ücreti neyse ver bas capslocka izle karakterini? Eğer içinden “güzel olur valla” diyorsan bil ki sen oyuna güzel dediğin an ben oynamiyor olacağım. O zaman da sana böyle “yapma etme agabeycigim” diye hitap eden oyuncular yerine pedalı, cüzdanı senden kuvvetli “yat aşşaa” diyenlerle başbaşa kalabilirsin. Ne istediğimizi bilelim güzel ağabeyim.
kanka 26 yaşındayım. hayat olmuş pay to win sen oyun pay to win olmasın diyorsun. öyle bi dünya yok. sen bence bilgisayar başında çok vakit harcayacağına azcık hedeflerinle hayatınla ilgilen. benim saatlerce exp kasacak vaktim yok. ama pksını sevdiğim bir oyun çeşidi olduğu için oynamak istiyorum. parası neyse veriyim bana 65 level char getirin. günde 1 saat 2 saat pk atıp çıkacam. veyahutta oyunda otobot olsun. pahalı olsun farmerlar kullanamasın exp kasmak isteyen mecbur alsın. ben bilgisayar başında saatlerce tünekleyemem.

Aura

Üye
Kukla tarzı birşey geliştirilebilir yani kopyani oluşturup verdiğin veya koyduğun skile göre atak yapip ayarladığı şekilde fakat o slotdan Gold veya item düşmeyecek yani kuklanın temas ettiği mob dropsuz olacak sadece exp icin olabilir ama ben genelde bu tür şeylere karşıyım.

KENZOO

Üye
Günde 1 saat tek ayırabiliyorum oda bazı günler heralde son level e ulaşmam aylar sürecektir. Bu hali ile keyif almak istiyorum. Başka oyunda premium çok pahalı olduğundan 1 ay a sıkıştırıp hemen son lvl olma kanaatindeydik ama burda 4-5 ay sürse bile lvl kasmam premiumdan yana bir endişem yok yavaş yavaş kasarım diye düşünüyorum.
Yönetim otomatik sistem getirirse yine de problem yok bana uyar gelmesin demem.

Schuldio

Üye
hayatında başka oyun oynamamış kişiler oyunu iyileştirilmesi yerine parayı gömüp kendilerini öne çıkarmak peşinde koşuyorlar. sıkıntı oyunun sisteminde oto bot olması ya da olmamasında değil. haliyle vakti olmayan kişi de kendi için haklı 3 ay boş vakitlerinde exp mi kassın adam.

iki ucu boklu değnektir bu. iki tarafında mutlu olması için yapılması gereken exp işinin işkence olmaktan HERKES için çıkartılması.

Aedesius

Üye
kanka 26 yaşındayım. hayat olmuş pay to win sen oyun pay to win olmasın diyorsun. öyle bi dünya yok. sen bence bilgisayar başında çok vakit harcayacağına azcık hedeflerinle hayatınla ilgilen. benim saatlerce exp kasacak vaktim yok. ama pksını sevdiğim bir oyun çeşidi olduğu için oynamak istiyorum. parası neyse veriyim bana 65 level char getirin. günde 1 saat 2 saat pk atıp çıkacam. veyahutta oyunda otobot olsun. pahalı olsun farmerlar kullanamasın exp kasmak isteyen mecbur alsın. ben bilgisayar başında saatlerce tünekleyemem.
Kendinden başka kimse de sana tüneklemen gerektiğini söylemiyor ki. Hoşuna gittiği kadar oyna gitmediği yerde kapat. Benim hayattaki hedeflerim ile de çıkarımın hatalı KVKK kapsamında burada ne iş yaptığımı nelerle uğraştığımı paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ancak ben de tüm gün bilgisayar basında oyun oynayacak vakti bulamıyorum. Açıkçası istemem de. Ama otomatik bir sistem de istemiyorum. Sadece diğer insanlar başka türlü oynamiyor diye oyunu oynamadığım sure zarfında dışarıdan TeamViwer ile karakterimi oyuna sokup slota getirmelerden falan hoşlanmıyorum. Farklı fikirlerimiz var ama senin de isteklerine saygı duyuyorum. Ben gelmemesi taraftarıyım.

Kenshin

Üye
Bu konuyla ilgili birçok kez cevap yazdık, buradaki açıklama yeterlidir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt