Blood Valley Etkinliği Yine 3 Dakika Hatası

UNDERT0KER

Üye
3 Seferdir Bu Etkinliğe Giremiyorum Sürekli Bu Hatayı Alıyorum. Bu Düzelmeyecek mi? Bunun Çözümü Nedir benden Kaynaklı bir Hata mı?

Ekli dosyalar

• fafa.jpg
    fafa.jpg
    338.6 KB · Görüntüleme: 34

UNDERT0KER

Üye
Benimde Yeterli Kardeşim Oyun İçin. Arkadaş Laptoptan Oynuyor Ben Masaüstünden O Giriyor Ben Giremiyorum. Oyunu Hiç Kasmadan Oynuyorum 1050 Tİ Var. Arkadaşın Laptoptada Aynı Ekran Kartı Var O Laptopla Giriyor Ben Masaüstü İle Giremiyorum İlginç.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Yaşadığınız durum için üzgünüz lakin Rise Online World'ün tekrardan erken aşamada olduğunu, bu tür olayların yaşanacağını, zaman içinde gerekli aksiyonların alınıp düzeltileceğini belirtmek isterim.

BySavas

Üye
200 tl lik ekran kartımla almıyorum o hatayı. hiç bir sıkıntı yok.

UNDERT0KER

Üye
3 seferdir blood valley giremiyorum derken şimdide girdiğimiz etkinlik crytal etkinliği bozuldu resimdeki hatayı almaktayım. bugün zaten bugüne kadar ki en az sayıyı gördüm etkinliğe tıklayan protean 570 kişiydi lunaskar 700 kişi her geçen gün sayı düşüyor. bırakalım abi craftı falan mevcut oyunu bir düzeltelim. günden güne kimse kalmayacak böyle giderse eskiden pazara item koyardım giderdi şuan 3 gündür bir şey satılmıyor. son kalanları da bırakmaya zorluyorsunuz.

Ekli dosyalar

• hhhhh.jpg
    hhhhh.jpg
    681.5 KB · Görüntüleme: 27

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt