Blood Valley Mage Etkinliği

TeryGame

Üye
öncelikle bu benim yazdığım bir değil 1000 oldu sayın yönetim kaç haftadır bunu size bildiriyorum gerek oyun içi bilet gerek discord sunucusu gerekse burası siz bu magalerin vuruşlarını bilerekmi düzeltmiyorsunuz yoksa bu böyle devam mı edicek biz oyuncumu dinliyoruz derken size bildirdiğimiz hataları yanlışları söylerken oyuncuya göre oyun yapıyoruz derken sadece mageleri kastediyorsunuz ben bunu okuyan her hangi bir yöneticinin bir açıklama yapmasını istiyorum şöyle bir açıklama deil erken erişim gibi 1 aydır bunu size bildiriyorum diğer oyuncu arkadaşlar siz bunlardan memlunmusunuz sizinde düşüncenizi bekliyorum ölmek deilde duvardan ölmek bana koydu kaç haftadır bu bir açık bu açığı kapatmıyorsunuz sadece neden diye bir oyuncu olarak soruyorum neden cevap bekliyorum sizden videoda herşey açık ve net........

BelligerentS

Üye
Keşke bir yetkili savaş alanlarına azıcık inse. Oyunda melee ekip 2-3 tane kaldı. Herkes savaş için mage ve okcuya döndü. Farm icinse bp oldu. Warrior kalmadı warrior :D Ama atılan ticketa mage damagesinde bir problem yok diye cevap dönüyorlar. Gittikçe oyuncu kaybediyor ama siz bilirsiniz.

KinyaSS

Üye
oyundan 2 tane job keyif alıyor zaten dostum biri okcu biri de mage
bu konu ile alakalı bir kaç saat önce konu açtım hatta yüz yüze etkinlik alanında serzenişte bulundum
ws turnuvasını mele olarak yapıp oyun içi meleyi bu kadar ezdirmek nasıl bir mantık hatası bunu hayla kavrayabilmiş değiliz zaten her şeyi 70 cap e bağladılar bakalım ne olacak

Jacques

Üye
deme öyle mage büyü yapıyormuş duvarın arkasından içinden üstünden falan vurması normalmiş.

Son düzenleme:

Larcade

Üye
tarafsız yorum yapmama amacın nedir ?? okcularda duvardan ok atıp karşı rakibi alıyor blood walley etkınlıgınde bunu sır olarak mı tutacaktın ? kendinde bir ookçusun sen duvardan vur geç mis mageyi kötüle konu tamamıyla tartışma amaçlı adminiler gereğini yapar umarım

MaRaKeSH

Üye
bişey sorucam orda magelerin pusu attığını bilmeyen varmi? bu oyun zaten böle oynanmalı. strateji yapacaksın sürekli aynı konu mage taşın arkassından vurmasın. gate atamasın mage parçalıyor falan filan. Hiçde dediğiniz gibi değil meleyi düşüremiyor 7 mage içine 1 asas girdimi partiyi parçalıyor. siz hangi serverda oynuyorsunuz bilmiyorum.

jobulani

Üye
Hay mage kadar kafanıza taş düşmesin emi. Ne mage miş arkadaş be. DV de milletin ağzının suyu akar mage görsem de teklesem diye. Etkinlikte olunca neden bir ağlama bir sızlanma? Bazı şeyleri kabul ederek oyuna devam edin. Duvara yanaşmazsın olur biter.

Blue

Üye
Hay mage kadar kafanıza taş düşmesin emi. Ne mage miş arkadaş be. DV de milletin ağzının suyu akar mage görsem de teklesem diye. Etkinlikte olunca neden bir ağlama bir sızlanma? Bazı şeyleri kabul ederek oyuna devam edin. Duvara yanaşmazsın olur biter.
Hocam bu saçma bir serzeniş kusura bakmayın bu oyun hatası olduğu için insanlar üstünde duruyor. Arada o kadar mesafe o kadar duvar varken herhangi bir jobun vuramaması gerekiyor.

HeaveN

Üye
@Tolgun Biz hep yeniyoz 3 haftadır royal chest alıyom lunaskar biz 500 fark açıyoz protean ırkına

TeryGame

Üye
sen oyunun bir açığını kullanacaksın sonrada duvara yaklaşma diyeceksin ne güzel memleket senin gibilerin oyunculuk anlayışı bu kadar oyun açığı var kapatın diyeceğine devam edin işte tipik mage malesef senin gibi düşünenler yüzünden bunun gibi 100 oyunda çıksa sonu hüsran :D bu kafayı deyiştir oyunu oyun gibi oyna oyunun açıklarından yararlanma hakkınla oyna

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt