Bloody Valley Char Askıda kaldı oyuna girmiyor!

HeaveN

Üye
Selam Bloody VALLEY , girdim bekleme yerinde kaldı oyuna içine girmedi Alt4 Çekmek zorunda kaldım.

Sonra tekrar girdim oyun menü char askıda bağlantı kes basıyorum yine hep aynı şey geliyor.

Şuan oyuna giremiyoruz .!

HeaveN

Üye
Evet basıyorum yine hep bağlantı isteği geliyor Resimdeki gibi uzun süre denedim en son içeri aldı ama charımı bloody gösterip tekrar menü atıp
Arkasından dorion 4 gönderdi beni her hafta aynı sorunla karşılaşıyoruz telafi yok biliyoruz bizimi buluyo tek bu sorun sıktı iycene.

Ekli dosyalar

• ddd.png
    ddd.png
    285.1 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

maticmeta

Üye
Evet basıyorum yine hep bağlantı isteği geliyor Resimdeki gibi uzun süre denedim en son içeri aldı ama charımı bloody gösterip tekrar menü atıp
Arkasından dorion 4 gönderdi beni her hafta aynı sorunla karşılaşıyoruz telafi yok biliyoruz bizimi buluyo tek bu sorun sıktı iycene.
Bişey olmaz .Erken erişim . Ayrıca premium çok ucuz

HeaveN

Üye
@maticmeta birşey olmaz biliyoz hata işte düzeltilmesi lazım geçen hafta böyle oldu giremedim tek bana olmuyo diğer user etkiliyo bu olay.

RickSancheZz

Üye
her blodyde bir oda patlıyor, acilen düzeltilmesi gerekiyor, gerçekten sıkıldık hepte bana denk geliyor kaç tane blody kaçırdım, hayır DV çıkan insanda değiliz, bir blody daha kaçırırsam diğer blodylere bp sınırından giremicem :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt