Bluewing epikten düşüp nadir olabilir... itemcide satılabilir...

atobaba3131

Üye
Elimde +7 Bluewing var görev bowundan az vuruyor... Slota 52 görevini yapıp gelen adam tokatlayıp geçiyor. 99 fiziksel hasarı olan görev bowu örnek 150 vuruyorsa bluewing 130 120 arası vuruyor... Bence epik olarak saygı görmemesi gereken bir item bu itemi görev bowu olarak koymak daha mantıklı olabilir şahsen.

ozy395

Üye
+7 bluewing - görev yay'ndan az vuruyor öyle mi ? Silah ile ilgili bir sıkıntı yok . Aksine ben sende bi sorun oldugunu düşünüyorum şuan.

atobaba3131

Üye
+7 bluewing - görev yay'ndan az vuruyor öyle mi ? Silah ile ilgili bir sıkıntı yok . Aksine ben sende bi sorun oldugunu düşünüyorum şuan.
+7 fp set +8 dex takı seti +7 blue wing git bakayım 3 5 at bi slota bide görev bowunu al eline öyle dene.

rotute

Üye
evet aynı etkiyi yaşıyorum görev bow daha fazla vuruyor galiba wolf atmayınca blue wing daha fazla vuruyor çok garip bir durum var

JormundgardTR

Üye
şuan bende +7 bluewing kullanıyorum, daha önce swiftshooter +7 ve +6 hs kullandım bu bowlarla bluewing +7den daha az vuruyorum canavarlara elimden cıkarabilsem satıcam onu da yapamıyorum 109ap li bow diye aldık zararlı cıktık arkadas

Marceline

Üye
Daha bu ne ki :D ama sıkmayın canınızı yurt içi etkinliklerimiz var arkadaşlar :D :D

ozy395

Üye
Şaşırdım gercekten ne kadar cahil insanlar oynuyormus bu oyunu :D
Açıklamasını yapayım da ögrenin sizde.

Görevden alınan bow 99 ap (43 poison damage )
görevden alınan eldiven 15 poison damage veriyor.
bluewing İce damage vuruyor. ( oyundaki silahların damage'i( poison- ice vs ) arttıkça NORMAL atak damage'i aynı oranda artıyor.
Silahın AP si yüksek ile tekli skill fazla vurur. Damage'i yüksek ise 3lü 5li skill fazla vurur.
+7 fp set ile görev bowunun fazla vurdugunu söyleyen arkadas tamamiyle yalan söylüyor çünkü mümkün degil öyle birsey.

atobaba3131

Üye
Şaşırdım gercekten ne kadar cahil insanlar oynuyormus bu oyunu :D
Açıklamasını yapayım da ögrenin sizde.

Görevden alınan bow 99 ap (43 poison damage )
görevden alınan eldiven 15 poison damage veriyor.
bluewing İce damage vuruyor. ( oyundaki silahların damage'i( poison- ice vs ) arttıkça NORMAL atak damage'i aynı oranda artıyor.
Silahın AP si yüksek ile tekli skill fazla vurur. Damage'i yüksek ise 3lü 5li skill fazla vurur.
+7 fp set ile görev bowunun fazla vurdugunu söyleyen arkadas tamamiyle yalan söylüyor çünkü mümkün degil öyle birsey.
+7 bluewing (74 ice damage)
Görevden alınan 99 ap li bow aynı hasara sahipse sayın avel burada bir yanlış olmuyor mu?

farfara

Üye
bazı silahların damagesi niye öyle düşük bende anlamış değilim düzeltme lazım

AsilRuzgar

Üye
Dedigin olayı bizzat yasayip hayal kırıklığına ugramis bulunuyorum. +7 bluewing bastim heyecanla farma kostum ama gel gör ki item vurmuyor. Görev itemi daha cok vuruyor. Gorev itemi zehir odakli bluewing ice damage odakli sanirim Moblara zehir atack daha cok isliyor. Ama cok can sıkıcı madem öyle niye epic bu. Golden bow daha cok vuruyor. Bug ise düzeltilmesi gerekiyor

MiceS

Üye
Saçmalık olmuş. Eee bu durumda okçular ne kullanacak

gilgalad77

Üye
okçular bir tane bile özel itemi yok oyunda daggerda axe da ne bilim diğer joblarda extra özellikli silahlar varken bizde en yüksek ap li silahta bile flame hasar olduğundan ötürü 3 5 e girerken görev bowunu takmak zorunda olan insanlar var resmen azınlık muamelesi görüyoruz oyunda . Wariorda exp gold artısı var mesela her joba bundan koysan ne olurdu ki bluewing bunların yanında az bile kalıyo resmen joblar arası level farkı oluşsun diye uğraşılmış. :D

husko241

Üye
Bluewing in mesafesi 3 metre daha uzun diye biliyorum. İtemin ozelligi belki de hasar degil de daha uzaktan vurma olabilir?

melih42

Üye
99 ap bow ile verilen daggerlerde z damage ve bazı siklleri kendisinden daha düşük apli mesela +7 spike bıçağı 62 ap görev itemi 67 ap ama 67 apli görev itemi daha az vuruyor skillerde farkedemeyebilrisiniz hemen ama z damage çok bellli az vuruyo bide asasın mavi skili varya çar açılınca direk açık olan seri skill oda bariz belli spike ile daha çok vuruyor asaslar yumulun +7 spike lere ben 8 e denedim 20 30 tane hiç geçmedi şuan elimde bile yok xd

melih42

Üye
bilmiyorum bu bir hatamı söyleyeyim dedim sadece zehir damagesi yani elemental damage ataktan daha önemli duruyor şuanda yada görev silahlarını az damageye ayarladınız bilemiyorum

atobaba3131

Üye
bilmiyorum bu bir hatamı söyleyeyim dedim sadece zehir damagesi yani elemental damage ataktan daha önemli duruyor şuanda yada görev silahlarını az damageye ayarladınız bilemiyorum
anlamadık kral gerçekten ne olacağını nasıl olacağını çözemedik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt