Bluewing itemi sizin düşmanınız değil kader ortağınız......

atobaba3131

Üye
Oyunumuzun ileri gelenlerinden sayın yetkililer bluewing'in glacier damagesini kaldırıp moblara daha fazla vursun diye çözümü poison damega yaparak sağlamışsınız... Lakin bu item kötü görüntüsüyle birlikte şuan karşı ırka damage atmıyor...Lütfen sizden isteğim bu çözümü elemental damageyi moblar üzerinde damagesini arttırarak bluewingin eski güzel zamanlarına dönmesine olanak sağlayabilirsiniz....

platoon0x

Üye
en sağlam elite itemlerden birisi olması gereken şu bowun elemental yanma efekti çok komik duruyor, niye tüm yay üzerinde olmaz ki parlama efekti

borya

Üye
Oyunumuzun ileri gelenlerinden sayın yetkililer bluewing'in glacier damagesini kaldırıp moblara daha fazla vursun diye çözümü poison damega yaparak sağlamışsınız... Lakin bu item kötü görüntüsüyle birlikte şuan karşı ırka damage atmıyor...Lütfen sizden isteğim bu çözümü elemental damageyi moblar üzerinde damagesini arttırarak bluewingin eski güzel zamanlarına dönmesine olanak sağlayabilirsiniz....
bencede haklısın abi

atobaba3131

Üye
en sağlam elite itemlerden birisi olması gereken şu bowun elemental yanma efekti çok komik duruyor, niye tüm yay üzerinde olmaz ki parlama efekti
Değerli kadim dostum yorumun için teşekkür ederim.Perşembe pazarında satılan leğenler gibi duruyor şuan... Umarım bir an evvel değişir ve eski güzelliğine kavuşur.. İYİ FORUMLAR

KAYBERENN

Üye
güncelleme notlarında bunun geçici bir süre için bu hale getirildiği yazılmıştı zaten bu şekilde kalmayacak

imsezo

Üye
1. Olarak Dv deki casting failed ve damage tutmama sorunu düzeltilmeli vuruyoruz vuruyoruz ok gidiyor ama dmg işlemiyor...
2. Olarak Bluwing kesinlikle düzeltilmeli katılıyorum...
Seviliyorsun Atakan Yaşasın Pokemon Legoolass ^^

atobaba3131

Üye
1. Olarak Dv deki casting failed ve damage tutmama sorunu düzeltilmeli vuruyoruz vuruyoruz ok gidiyor ama dmg işlemiyor...
2. Olarak Bluwing kesinlikle düzeltilmeli katılıyorum...
Seviliyorsun Atakan Yaşasın Pokemon Legoolass ^^
Dğerli KADİM DOSTUM.İYİ FORUMLAR

sanne2

Üye
Casting failed muhabbeti bitse okcu cok fena olcak aslinda, ama bluewing cidden cirkin su itemi modelleyen adam ne düsünmüs acaba, 4. sınıf çocuk daha iyi bir sey cizerdi.

rotute

Üye
Okçu ve itemlerine düzenleme gelmeyecekse bu bildirilmeli en azından asas üzerinde yoğunlaştırız ama şuan tamamen belirsiz.

atobaba3131

Üye
Casting failed muhabbeti bitse okcu cok fena olcak aslinda, ama bluewing cidden cirkin su itemi modelleyen adam ne düsünmüs acaba, 4. sınıf çocuk daha iyi bir sey cizerdi.
DEĞERLİ KADİM DOSTUM...YAPTIĞIN YORUMDA FARK ETTİM Kİ UZUN ZAMANDIR MUZDARİP OLDUĞUMUZ TÜM SORUNLARIN İSYANI VARDIR....İYİ FORUMLAR

UNKNOWN_

Üye
Oku pk için almıştım. Ekstra ok almadan farm atıyorum. Eski haline dönerse ekstra poison ok almak zorunda kalacağım... Şuan önemli olan mouse dahil makronun her türlüsünün oyundan uzaklaştırılması. 65e elle kas, item yap kalksın 60 lvl makrolu okçu seni kessin pehhh.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt