Boss İttifak duyurusu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Bugün yayınlanan duyuru ile hiç muzdarip olmadığım (levelim ve ezikliğimden ötürü olamadığım) bir sorun hakkında kafama birşey takıldı.
Oyunda yalnızca en güçlülerin kesebilmesi için varolan bossları kesmek için anladığım kadarıyla bir ittifaklaşma söz konusu olmuş. Ve yönetim de boss ları size yedirtmem herkese kutu alabilecek şekilde düzeni değiştirdim demiş.
Şimdi ben herşeyden habersiz bir oyuncu olarak herkese yapılan duyuruyla bundan haberdar olmuş oldum. Ve şaşırıp kaldım.
Oyunda ekiple oynamak, anlaşmalar yapmak yasak mı? Eğer ortada bir ittifak varsa insanlar neden karşı ittifak oluşturup boss u kesmeye çalışmıyor? Yönetim güçsüz kalan, geride kalan oyunculara destek olmak amaçlı mı böyle bir düzenleme yaptı, yoksa oyunda ekip olmak gerçekten yasak bir şey mi?

1mkurtulus

Üye
Selamlar,
Bugün yayınlanan duyuru ile hiç muzdarip olmadığım (levelim ve ezikliğimden ötürü olamadığım) bir sorun hakkında kafama birşey takıldı.
Oyunda yalnızca en güçlülerin kesebilmesi için varolan bossları kesmek için anladığım kadarıyla bir ittifaklaşma söz konusu olmuş. Ve yönetim de boss ları size yedirtmem herkese kutu alabilecek şekilde düzeni değiştirdim demiş.
Şimdi ben herşeyden habersiz bir oyuncu olarak herkese yapılan duyuruyla bundan haberdar olmuş oldum. Ve şaşırıp kaldım.
Oyunda ekiple oynamak, anlaşmalar yapmak yasak mı? Eğer ortada bir ittifak varsa insanlar neden karşı ittifak oluşturup boss u kesmeye çalışmıyor? Yönetim güçsüz kalan, geride kalan oyunculara destek olmak amaçlı mı böyle bir düzenleme yaptı, yoksa oyunda ekip olmak gerçekten yasak bir şey mi?
ekip ol ama kendi ırkınla ol clan kur kendi ırkından clanla ittifak yap. Eğer boss varken karşı ırkla bırlıkte kesıp item pay edersen bu suc şuan ki düzen on numara beş yıldız beğenmeyen felooo kovalasın gidip

IFIRTINAI

Üye
Galiba oyun parasına çok talep olması, bu kadar maddi değeri olması böyle sorunlar ortaya çıkarıyor. Karşı ırkla ittifak olmak da apayrı bir stratejiymiş de arkadaşlar koskoca oyunda 2 klan tüm oyunculara kafa tutmuş mu oldu ben mi yanlış anlıyorum. Kaç parti adamlardı da günlerce kimseye boss kestirmediler. Bana sanki güçsüz kalan oyuncuların isyanı gibi geldi. Yönetimin buna yasak demesine şaştım ben ve hala cevap gelmedi, oyunda ekip olmak, karşı ırkla ittifak olmak olarak sorayım madem, yasak mı? Çünkü ben de başka oyunlarda savaş haritasında exp kasarken veya farm yaparken diğer klanlarla anlaşma yapardım albion online da veya new worldde. Bize dokunmayan bin yaşar tarzında. Bu oyunda bu yasak mı yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt