GrimJouwJaggerJack
Üye

Bossları warrior asas tek yiyor bugluyıp kesiyor bize gelince warriorlar kesemiyor az insaflı olun lütfen
MaGE evENT DİYORUM SANAAAEvet. Knighttan gelme mage klanlarının gönlünü hoş tutmak icin var bu oyun. 20 slot birden dönsünler. Bossları kessinler. Pk'da tek skille 200 bp toplasınları. Azcık mana harcasınlar.
Mage yi düşürmezler ya sanmıyorumMage artık ruyasında keser bosu da farmı da yapacak yerı kalmadı herkes harpy dıyor harpyı de bı ara warıyorlar ıstılası altındaydı sımdı dıger slotların lurelerını de bozdular mage yalan oldu ıyıce mage ılk baslarda bırseyler yapamazsa ılerde ne yapabılır bu da akıllarda bı soru magenın halını gormezse oyun yonetıcılerı magelerde pk ya cıkmazsa mele artık sınek avlar cz de mage veya slotlardakı ezıklerı kovalamaktan baska np kasamıyorlar zaten ben hıc mele ws sıne denk gelmedım 1 haftadır her aksam deat valleydeyım hıc sahıt olmadım bosu bosuna yazıyorum bu yazıyı sımdı bırılerı gelıp capulcu mage dıye algı yaratacak bırsey demıyorum makroyu da pc basında oluyor kullanan yıne kullanıyor bızı de bıraz gormelerı lazım okcuların ıcesı warıyorun ayak kırma skıllerı bızım ıcelerden cok tutuyor soyleyınce de ılgılı brıme ıletıyoruz kac guncelleme geldı hayla bı tık yok yazık
Phonix fln da Mageler bugluor bossu warriorlar bunu yapamaz + mageler uzaktan vurabilior uzaktan vurmayan bossları kesebiliyor biz geride kalıyoruzMerhaba
Bossların vurduğu hasarlar level sınırına ve item düzenine göre değişiyor. Ayrıca ilerleyen süreçte 70 level sınırını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bosslar uzaktan skill atabiliyorlar. Hangi boss'ta zorlandığızı ya da ne gibi sorunlar yaşadığınızı aktarabilirseniz daha doğru sonuçlar alınacaktır.
İyi forumlar dilerim.
70 ne zaman gelıcek gelıcekse acın da meteora kavusalım pk da novayı beklemekten canımız cıktıMerhaba
Bossların vurduğu hasarlar level sınırına ve item düzenine göre değişiyor. Ayrıca ilerleyen süreçte 70 level sınırını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bosslar uzaktan skill atabiliyorlar. Hangi boss'ta zorlandığızı ya da ne gibi sorunlar yaşadığınızı aktarabilirseniz daha doğru sonuçlar alınacaktır.
İyi forumlar dilerim.
zaten ırk kaldıryonuz 70 açında daha fazla ırk kaldırın70 ne zaman gelıcek gelıcekse acın da meteora kavusalım pk da novayı beklemekten canımız cıktı
70 level cap'i için henüz net bir bilgi yok.70 ne zaman gelıcek gelıcekse acın da meteora kavusalım pk da novayı beklemekten canımız cıktı
İlgili geri bildirimin için teşekkür ederiz. Bu tarz yaşadığınız ya da oyun tecrübenizi kötü etkileyen, bir sorun olduğunu düşündüğünüz konuları lütfen ticket sistemi üzerinden aktarmayı unutmayın.Phonix fln da Mageler bugluor bossu warriorlar bunu yapamaz + mageler uzaktan vurabilior uzaktan vurmayan bossları kesebiliyor biz geride kalıyoruz
70 lvl için en az 2 ay varmıdır sizce kendi düşüncenizi söylerseniz sevinirim70 level cap'i için henüz net bir bilgi yok.
İlgili geri bildirimin için teşekkür ederiz. Bu tarz yaşadığınız ya da oyun tecrübenizi kötü etkileyen, bir sorun olduğunu düşündüğünüz konuları lütfen ticket sistemi üzerinden aktarmayı unutmayın.
İyi forumlar diliyorum.