Bossların Tutarsızlığı

eurimaqesx9

Üye
Bosslar kendi seviyesine göre davranmıyor. Örneğin Dorionda 40 level boss buldum yaklaşık 20 level fazlayım bossdan ama kesemiyorum. Aşırı bir can doldurma sorunu var bosslarda . 400-500 vuruyorum zaten item yok bişey yok doğru dürüst 4000-5000 can yeniliyor. Kimsenin gitmediği aramadığı yerlerde boss arayıp kesmeye çalışıyorum bossların bu anlamsız can yenilemesinden dolayı kesemeyip geri dönüyorum . Ya kardeşim ben 60 levelim 40 level bossu nasıl kesemem. Bunun da yanında şöyle birşey var bossun canı 70k sen daha 30k vurmadan repair yapman gerekiyor. Mantık bunun neresinde kardeşim ben anlam veremedim ve aşırı saçma geldi bana . Bu şu demek bossları tek kişi kesemez ekiple kesmek zorundasın tek oyuncular boss zevki yaşamasın !

NtHuseyin

Üye
Dostun zaten bütün bu tarz oyunlarda bosslar takımla kesilir? Sorun göremedim ben oyunda

Chimera

Üye
Dorion ve lunaskardaki bosslar solo kesilebilmeli, diğer mapler parti ile kesilmeli.

eurimaqesx9

Üye
Dostun zaten bütün bu tarz oyunlarda bosslar takımla kesilir? Sorun göremedim ben oyunda
galiba sorunu anlatamadım. levelim bossdan 20 seviye fazla neden solo kesemiyorum onu çözemedim ? illa party ile kesmek zorunda değilim ki ben bu mereti. Solo oyuncular boss zevki yaşamasın o zaman böyle bir mantık var mı ? Kalkıp da sana death valleydeki bosu neden tek kesemiyorum demiyorum. Doriondaki 40 seviye bosu 60 seviye olmama rağmen neden tek kesemiyorum bundan bahsediyorum. Sanırım yazımın tamamını okumadan cevap vermişsin başka bir anlam yükleyemiyorum

DraeThyN

Üye
Demek ki 60 levelken 40 level bir bossu değil 30 level bir bossu kesebilirsin solo olarak!! Adı üstünde BOSS

EFoZM

E
güzel kafa güle güle kullan kardeş.
Bu forumda şikayet yazmak anlamsız, kraldan çok kralcı aşırı fanatik bir millet olduğumuz için burada da illaki bir grup gelip bu tarz yorumlar yapıp 2021 yılında olmaması gereken saçma sapan şeyleri destekliyorlar. En sonunda nereden başlık açtım deyip kendine kızıyorsun. Hayatında knight-metin2 dışında mmorpg oynamamış insanlara anlatamazsın. Ticket at diyeceğim de onlara da cevap gelmiyor.

saintx

Üye
Yahu kardeşim herşeyi gördümde tek başıma boss kesemiyorum diye sikayet edeni ilk defa gördüm yani ne yapılmalı sence su an ?
A) Bossun level bölümünde 40 degilde 90 yazılmalı
B) Tek kişinin tek atacagı bi seviyeye getirilmeli
Boss ne ile kesilir ? Partyle 40 levelse neyle kesilir 40 levellerden oluşan bir partyle.

eurimaqesx9

Üye
Bu forumda şikayet yazmak anlamsız, kraldan çok kralcı aşırı fanatik bir millet olduğumuz için burada da illaki bir grup gelip bu tarz yorumlar yapıp 2021 yılında olmaması gereken saçma sapan şeyleri destekliyorlar. En sonunda nereden başlık açtım deyip kendine kızıyorsun. Hayatında knight-metin2 dışında mmorpg oynamamış insanlara anlatamazsın. Ticket at diyeceğim de onlara da cevap gelmiyor.
aynen dostum bu tarz oyun oynamamış ya da az oynamış insanlar gelip boş yorum yapmışlar bunu fark ettim bende. neymiş 40 level boss ise 40 seviye party ile kesicekmişsin . yani şair burda şunu demek istemiş solo oyuncuların böyle bir zevki olamaz eşşek gibi exp kasıp savaşsınlar sadece bu heyecanı yaşamasınlar demiş.. Gerçekten üzücü solo oyuncuları her zamanki gibi düşünen yok ya da bilerek umursamıyolar çünkü arkadaşların ekipleri var. Benim ekibim olmadığı için yazmadım böyle bir konuyu ayrıca ama gerçi ne kadar yazarsan yaz boş anlamak istemeyen anlamıyor ...

Zeck Valliance

Üye
Arkadaşlar eurimaqesx9 u haklı buluyorum, solo oyuncuların da oyuna tutunabilmesi için bazı alanlarda kolaylık sağlanması lazım. Sürekli farm yap loot kas mantığının günümüzde geldiği nokta belli ve kısa ömürlü oluyor bu tarz oyunlar. Diğer mmolarda da gözlemleyebilirsiniz ve herkez farklılaşmaya gidiyor, insanların eğlenebileceği ortamı sağlamak için. Oyun şu an daha çok yeni ve erken erişimde, bence bu konularda daha da ilerleme sağlanacaktır ilerleyen zamanlarda.

Aedesius

Üye
Kimseyi kırmak, üzmek, sinirlendirmek istemem ama bence “world boss > solo player”

Hemen neden world boss solo oyuncudan daha büyük açıklayayım; normalde oyun bize en kıymetli itemları lootboxlardan dusuk drop oranı ile verebilir. Ya da en yüksek seviye moblardan yine dusuk oranda verebilir. Mesele kıymetli item atacak meselesi değil de oyuncuları bir araya getirme meselesi aslında. World boss denilen o görünce “aa burada boss var” dedirten bosslar aslında bir etkileşim aracıdır oyuncular için. İlk aşamada bunun icin konulmuştur burada developerın temennisi; “bunu görünce köyüne koş haber ver savaşabilecek kim varsa gidin öldürün bu sırada tanışın kaynaşın”dır. Ama zaman içerisinde görüldü ki bu pek böyle işlemiyor iyi ekipler gelip takımca alıp gidiyor. Bu da oynadığımız oyunun türünün “yüksek sayıda çok oyunculu online rol yapma oyunu” olduğunu düşününce çok saçma değil.

Açık dünya bosslarını tek basına öldürme fikri sizin için cok cazip geliyorsa ve daha önce hiç bethesda yapımı bir oyun oynamadıysanız size skyrim’i denemenizi öneririm boss sololama hissinizi ziyadesiyle tatmin edebilirsiniz. Sonrasında yüksek sayıda çok oyuncuyla bir arada rol yapmak isterseniz de rise online’a geçersiniz.

DangerousWaste

Üye
Bu bossların yerleri belli mi yoksa rastgele mi çıkıyor çok merak etttim allem ettim gullem ettim bulamıyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt