Bowl Boss Zamanı Kasma Sorunu

IGloryRage

Yeni Üye
Bowl'da boss ve monument çıktığında hayliyle bi çok oyuncu orda oluyor ve aşırı kalabalık oluyor.Bir miktar kasma fps düşüşü kabul edilebilir , fakat oyun oynanamaz hale geliyor 10 fps'lere kadar düşüyor.Ekran kartım rtx3090 işlemci ryzen5900x.
Ben bu donanımlarla 10fps alabiliyorsam daha düşük sistemleri düşünemiyorum ki clan arkadaşlarım artık gelmiyor bowl kalabalık olduğunda oynanmıyor diye.
Oyun yazılım ekibinin bunu bi şekilde fixlemesi lazım.
En temel çözüm skill ve silah effectlerinin tamamen kapatılması olabilir,veya sağlıklı bir optimizasyon.Lakin bi süre sonra herkes pk çıktığında kalabalıkta malesef oyun akıcılığını tamamen yitiriyor.
1 aylık oynama sürecimde oyunun en büyük sorunun bu olduğunu düşünüyorum.

Aveline90

Üye
Skill veya silah efektinden ziyade kalabalık yerlerde fps düşüren en önemli unsur karakterlerin armor ve kozmetik ürünleri. Ayarlarda var mı bilmiyorum ama eğer yoksa eklenmesi gereken seçenek "Bütün oyuncuların kıyafetlerini kapat" bu sayede muazzam bir oynanırlık ve fps kalitesi elde edilebilir ya da bu ayar oyuna otomatik olarak eklenip bir fps alt sınırına uygulanmalı bu sayede fpsi düşen oyuncunun ayarları otomatik değişip fpsi yükselebilir.
Not: Bütün karakterler çıplak olmalı kısaca
Örnek : Aion oyununda böyle bir seçenek vardı geliştirici ekip belki görür

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt