Bowların dengesizliği

Barljix1912

Üye
elimde +7 golden bow +7 swift shooter +6 vixen var bunları bir arkadaşım üzerinde denedim

golden bow: 97 hasar,, 64 zehir hasarı

swift shooter:104 hasar ,,, 64 zehir hasarı

vixen: 108 hasar ,,, 64 zehir hasarı

arkadaşımda denediğimde)))))))(((((((
----
golden bow 5 li okta 142

swift shooter 147

vixen 152

biri 20 m biri 1 gb biri 2.5 gb, benim hasarım artsın diye giydiğim silah hasarımı 10 arttırıyorsa ben bu itemi neden giyeyim ?

vixen 65 lvl itemı +6 sı 80 civarı zehir hasarı vermeli, golden bow zehir hasarı düşürülmeli, swift shooterın zehir hasarı aynı kalmalı, silahlardan zaten zehir hasarından hasar alıyoruz, lütfen bir çözüm üretin, okçuların bu kadar sıkıntısı varken birde bunu göz ardı etmeyin lütfen

sanne2

Üye
Berbatmış cidden Vixen, Swifti alinca goldenle arasındaki dmg farkının o kadar az oldugunu görmek üzmüstü cidden.

MrJacues

Üye
elimde +7 golden bow +7 swift shooter +6 vixen var bunları bir arkadaşım üzerinde denedim

golden bow: 97 hasar,, 64 zehir hasarı

swift shooter:104 hasar ,,, 64 zehir hasarı

vixen: 108 hasar ,,, 64 zehir hasarı

arkadaşımda denediğimde)))))))(((((((
----
golden bow 5 li okta 142

swift shooter 147

vixen 152

biri 20 m biri 1 gb biri 2.5 gb, benim hasarım artsın diye giydiğim silah hasarımı 10 arttırıyorsa ben bu itemi neden giyeyim ?

vixen 65 lvl itemı +6 sı 80 civarı zehir hasarı vermeli, golden bow zehir hasarı düşürülmeli, swift shooterın zehir hasarı aynı kalmalı, silahlardan zaten zehir hasarından hasar alıyoruz, lütfen bir çözüm üretin, okçuların bu kadar sıkıntısı varken birde bunu göz ardı etmeyin lütfen
Siz bu yazıyı yazdığınız için bowların piyasası düşecek ve sizi Archer timleri, elit item baronları linçleyecek hazır mısınız

lMorteux

Üye
Şu an için söylüyorum en baba bow swift shooter hem parası hem 65 lvl olmadanda takılıyor

OBRE

Üye
Rogue karakteri o kadar dengesiz ve güçsüz yapılmış ki zorla karakteri silip döner ekmekçiler gibi str priest açmaya zorlanıyoruz sanırım ??

JaxSui

J
Ben de şunu farkettim . Kestiğim neredeyse tüm moblara aynı damage atıyorum. Sadece canları fazla ise zor ölüyorlar az ise kolay ölüyorlar. Bu mobların bi defansları resistleri vs yok mu ?

thedarga

Üye
Ben de şunu farkettim . Kestiğim neredeyse tüm moblara aynı damage atıyorum. Sadece canları fazla ise zor ölüyorlar az ise kolay ölüyorlar. Bu mobların bi defansları resistleri vs yok mu ?
var tüm moblara aynı dmg atamıyorsun aslında. poison rock - oracle arasındaki dmg farkına bakarmısın? 2 side lunaskarda mevcut

Robert

Üye
Birazcık akıl mantık yahu :D Senin dediğin şey gibi. Bmw ile azami 120 km hızla gidip e bu hızda linea da gidiyor ben neden buna fazla para verdim demek gibi :D Kendin de yazmışsın golden bow +7 vixen +6. Yani vixenin daha basılacak çok yolu var. Sen o itemi alıp yıllarca +6 olarak mı kullanacaksın ?

Toxic

Üye
'' biri 20 m biri 1 gb biri 2.5 gb, benim hasarım artsın diye giydiğim silah hasarımı 10 arttırıyorsa ben bu itemi neden giyeyim ? ''

İtemler pazarda ki fiyatları ile değerlendirilmez. Ayrıca o fiyatları oyun değil oyuncular belirliyor. iQ booster.

massacre61

Üye
doğru bir noktaya parmak basmış arkadaş vixen epik olarak en güçlü bow olarak geçiyor emsalleriyle karşılaştıralım örn görev itemi bow ve vixen , görev itemi warior silahı ve war scythe diyeceklerim bu kadar :) ap olarak net olarak arttırılması gerekiyor aynı war scythe yaptığınız gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt