boyle bir şey olabilir mi ya

KOROW

Üye
hayatımda ilk defa +3e item basarken yaktım bi oyunda nasıl başardım inanın bilmiyorum :D 1 günde 2 gb upgrade ile zarar ettigim yetmezmiş gibi +3e de yakmaya basladım boyle bir şey olabilir mi ya :D

Ekli dosyalar

• A908.jpg
    A908.jpg
    149.5 KB · Görüntüleme: 214

thedarga

Üye
sorma upgrade cins biraz :D 20-30 tane heavy plate den 2 tane +6 zor çıkarttım az önce. paper lar +6 ya geçmedi 10/ 0 .. sonra gittim 1 butcher aldım direk +6.. koydum bankaya gittim golden bow aldım o da direk +6 :D şuan ne basıyorum ne basamıyorum bende şaşırdım :D

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Arkadaşlar birçok şeyin bozuk olduğu oyunda, upgradenin düzgün çalışacağını lütfen düşünmeyin zararlı çıkarsınız. Sanılıyor ki bozuk sistem hep yanıyor itemler. Aynı bozukluk upgradenin başarılı olması için var. Çok deneme yapamadığımız için bizim tarafımızca görünen kısmı yanan itemler.

KOROW

Üye
Selamlar,
Arkadaşlar birçok şeyin bozuk olduğu oyunda, upgradenin düzgün çalışacağını lütfen düşünmeyin zararlı çıkarsınız. Sanılıyor ki bozuk sistem hep yanıyor itemler. Aynı bozukluk upgradenin başarılı olması için var. Çok deneme yapamadığımız için bizim tarafımızca görünen kısmı yanan itemler.
suana kadar yaklasık 4 gblik denemişimdir ve senin dediklerine katılıyorum upgrade de bi bozukluk oldugunu dusunmeye basladım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt