Böyle bir ticket attım sizce nasıl olur ve yapılır mı?

UNDERT0KER

Üye
Yaratıkları ve bossları kestikçe kan, et parçalanması ve kılıç izlerinin çıkmasını talep ediyorum bu sayede daha gerçekçi olacak ve görsel olarak da daha iyi bir izlenim verecektir. Yaratıkları öldürmek üzere olduğumuza rağmen yaratıklar halen ilk canı full gibi durması biraz saçma geliyor böyle bir görsel efekt ayarlarsanız çok daha gerçekçi ve güzel olacaktır. Bu oyunu oynayanlar yaş kitlesi büyük insanlar ki günümüzde çocukların oynadığı oyunlarda bile bu şekilde kan, et kopması, kılıç izi gibi görsel efektler var. Yapılabilinirse Yaratığın ölmeye yaklaştıkça bir uzuvlarının kopması ve yere düşmesi gibi efektler oyuna çok daha iyi görsellik ve gelişmişlik kazandıracaktır.

Jacques

Üye
Merhaba Savaşçı!

Rise Online World evrenine gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Bu durumu ve şikayetini ekibimize ileteceğimden emin olabilirsin. Sen ve senin gibi oyuncular ile birlikte gelişeceğiz.

Aarvad topraklarında iyi eğlenceler dileriz. Kendine çok iyi bak.

Al kanka ben sana yardımcı olayım gelecek cevap bu.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bilet sistemi üzerinden gelen cevaplar gönderilen metnin içeriğine uygun şekilde cevaplanmaktadır.Önerileriniz geliştirme notları kısmına eklenerek oyun yönetimi tarafından değerlendirilmektedir.Bilet sistemi üzerinden gelen hazır cevaplar sizlere daha hızlı dönüş sağlamamız açısından aktif olarak kullanılmaktadır.Bu şekilde tüm biletlere en kısa sürede dönüş sağlanmaktadır.

İyi forumlar.

Robert

Üye
Çocukların oynadığı oyun derken o tarz eklentiler genelde fps türünde oyunlarda oluyor. Mmorpg'de o dediğin konu çok zor. Dünya çok büyük on binlerce mob var. Yapılırsa ki imkansıza yakın , oyunun ağırlığı 500 gb'a falan çıkar :)

Anthelior

Üye
Yaratıkları ve bossları kestikçe kan, et parçalanması ve kılıç izlerinin çıkmasını talep ediyorum bu sayede daha gerçekçi olacak ve görsel olarak da daha iyi bir izlenim verecektir. Yaratıkları öldürmek üzere olduğumuza rağmen yaratıklar halen ilk canı full gibi durması biraz saçma geliyor böyle bir görsel efekt ayarlarsanız çok daha gerçekçi ve güzel olacaktır. Bu oyunu oynayanlar yaş kitlesi büyük insanlar ki günümüzde çocukların oynadığı oyunlarda bile bu şekilde kan, et kopması, kılıç izi gibi görsel efektler var. Yapılabilinirse Yaratığın ölmeye yaklaştıkça bir uzuvlarının kopması ve yere düşmesi gibi efektler oyuna çok daha iyi görsellik ve gelişmişlik kazandıracaktır.
Uzuv kopma gibi "gore" içerikler oyuna yaş sınırı getirtebilir, bu tarz yasal düzenlemeler var ama ülkemizde ne kadar geçerli bilemiyorum. Oyunun yurtdışına da hizmet sunduğu göz önüne alınırsa bazı kısıtlamalara takılabilir.

Hedvein

Üye
Aslında ayarlar bölümünde '' Blood Effect veya Gore Effect'' var diye hatırlıyorum tam olarak işlevi yerine getiriyor mu bilmiyorum ama ilerde belki böyl3 bir şey olabilir.
Yanlış da hatırlıyor olabilirim, çok fazla MMORPG tüketmenin zararları

UNDERT0KER

Üye
Çocukların oynadığı oyun derken o tarz eklentiler genelde fps türünde oyunlarda oluyor. Mmorpg'de o dediğin konu çok zor. Dünya çok büyük on binlerce mob var. Yapılırsa ki imkansıza yakın , oyunun ağırlığı 500 gb'a falan çıkar :)
Demek istediğim Böyle Kan Efekti Olan Şeyler Yaş Sınırı Takıntısı Olduğu İçin Yapılmayabilir Diye Onu Yazdım çocukların oynadıkları oyunlara bile koyuyorlar diye. aslında mmorpg oyunlar diğer bütün oyunlara göre daha gerçekçi ve yaşantılara uygun ve insanların artık oyun değil de yaşantısı haline geliyor bizimde istediğimiz oyunun daha gerçekçi olması ve bizi içine daha fazla çekmesidir o kadar çok yaratık yok oyunda çok aşırı gb yükseleceğini de düşünmüyorum çok küçük oyunlarda bile böyle efektler mevcut.

UNDERT0KER

Üye
Aslında ayarlar bölümünde '' Blood Effect veya Gore Effect'' var diye hatırlıyorum tam olarak işlevi yerine getiriyor mu bilmiyorum ama ilerde belki böyl3 bir şey olabilir.
Yanlış da hatırlıyor olabilirim, çok fazla MMORPG tüketmenin zararları
ben baktım bro rise online'da yok zaten öyle efektler olsa şimdiye 100 kere yayıncılar çekip atmıştı videolarını.

UNDERT0KER

Üye
Uzuv kopma gibi "gore" içerikler oyuna yaş sınırı getirtebilir, bu tarz yasal düzenlemeler var ama ülkemizde ne kadar geçerli bilemiyorum. Oyunun yurtdışına da hizmet sunduğu göz önüne alınırsa bazı kısıtlamalara takılabilir.
7 yaşındaki yiğenimin oynadığı tablet oyunlarında bile kan et kopması kılıç darbesi gibi efektler var bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

UNDERT0KER

Üye
Merhaba,

Bilet sistemi üzerinden gelen cevaplar gönderilen metnin içeriğine uygun şekilde cevaplanmaktadır.Önerileriniz geliştirme notları kısmına eklenerek oyun yönetimi tarafından değerlendirilmektedir.Bilet sistemi üzerinden gelen hazır cevaplar sizlere daha hızlı dönüş sağlamamız açısından aktif olarak kullanılmaktadır.Bu şekilde tüm biletlere en kısa sürede dönüş sağlanmaktadır.

İyi forumlar.
destek biletlerine genelde aynı tür mesajlar gelse de farklı türden mesajlar aldığımda oldu fakat biletlerin göründüğünün ispatı olarak bu mesajlar atılıyor olabilir geri dönüş çok hızlı. Demek istediklerini istediğinizi gördük ve gerekirse işleme sokacağız anlamında kopyala yapıştır mesajlar geliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt