Bp çok güçsüz bence .

omertaa

Üye
resim_2022-07-22_135317507.png

4Lexy

Yeni Üye
1080p yapsaydın da böyle çirkin çıkmasaydım :)

MEGATRON

Üye
Bence bpler gerçekten güçsüzler Death Valley haritasına geldiklerinde çok iyi battle point kasıyorum onların sayesinde
Farm konusunda güçlü olsalar ne olacak ki kimseye zararı yok. daha çok piyasaya can suyu katıyorlar

DraeThyN

Üye
Sevgili Aarvadlı,
Bp Priest zaten en iyi farm yapan jobdur. Warrior farm yapamaz ama iyi bir pk jobudur. Mage farmda yapar pkda atar ama çok kırılgandır. Rogue ise asas veya okçu olmasına göre değişir. Sen istiyorsun ki bende bp gibi farm yapayım. Bp lerde warrior gibi dayanıklı, mage kadar menzilli, Asas gibi suikastçi, Okçu gibi çıldırtan bir job olmak isterse ne fark kalacak bu joblar arasında. Oyunda oynayacağın jobu oyundaki AMACINA göre belirlemelisin.

Lady

Üye
Sınıfları kaldıralım. Herkes istediği skille yönelsin, istediği silahı kullansın ve istediği stata versin. Böylece herkes eşit olur. Ne dersiniz ?

Tanerrr

Üye
Bp farm haric cok gucsuz. Eli kolu tutmayan bi asas tek atiyor geciyor.

C.Brigante

Üye
Solo deathlord donen bp gordu bu gozler ama bence arkadaslar hakli aglamayi birakip hepimiz bp acalim oyunun tamami bp olunca yonetim bu terste bir is oldugunu anlar belki :sneaky:

evocati

Üye
oyunun %80i bp,bütün yayıncılar bpye geçmiş hala savunmaya çalışıyorsunuz bp güçlü değil diye.açık açık desenize bp çok güçlü ama biz de bp açtığımız için işimize geliyor diye.

FANTECH

Üye
Bence çok bir dengesizlik yok ya defansın düşük her şeyden neredeyse tek yiyorsun pvp alanında zayıfsın pve dede çok öne çıkıyor diye kıskanılıyor diye düşünüyorum ve ayrıca oyunun daha sunmadığı bir çok şeyi bulunuyor. Erken erişim oyunuyuz farkında mısınız?

CasuaLHunteR

Üye
Ayyy artık burası gerçekten zırlama duvarı felan oldu..

1 okçu 2 priest de archdemon kesiyor youtube de videosu var . Neeee 1 okçu ve 2 priest mi ay hemen okçuyuda nörfleyelim ?
neden ?
Çünkü benim beynim ne kadar sürede kestiklerini idrak etmiyor ben job ve sayıya bakarak bir maymun olduğum için nörf istiyorum..

Yetkililere sesleniyorum okçulara nörf gelsin yeter artık

cebraaa

Üye
Fotograftaki arkadaslara diyecegim hiçbirşey yok onlar oyunun nimetlerinden yararlanıyor.Bugün arc demonu hangi class 4 kişi kesebiliyor :)). Bence biraz daha bufflayın bp yi.
4 mü - 1 healer 1 okçu kesiyoduk :D 4 e ne gerek var 2 kişi yetiyor.

soulgrisman

Üye
oyunun %80i bp,bütün yayıncılar bpye geçmiş hala savunmaya çalışıyorsunuz bp güçlü değil diye.açık açık desenize bp çok güçlü ama biz de bp açtığımız için işimize geliyor diye.
ben ilk mage açtım. sonra tek başıma oynadığım için bp kastım farm için. çünkü pot ve pet dışında bişey almak istemedim.
görev itemli bp ile death valley e çıkamıyorum çünkü bırak asas a tek atmayı 1vs1 i almam için db olsam 60 48 4 skillerini atmam lazım ki vurayım. ( bu 3 skill i attırıyorsa da o asas bıraksın oynamasın zaten ) .. ve bende item yok.. olan da +8 paper set.

eğer sadece farm yapan bp ler den yana sıkıntılı iseniz , neden çünki atack kırıyor. yaratığın canını düşürüyor. ve defans kırıyor.

ben mage party nin arch deamon döndüğünü gördüm. harpy keser gibi kesmiyorlar dı ama kesiyorlar dı.

neyse.. oyun erken erişimde daha eklenecek, düzenlenecek çok şey var. daha 70 cap gelecek...

AssassinToSneakDOWN

Üye
şunu öğrenin artık bp priestler farm konusunda iyiler fakat pkda 1 asas bpyi direk harcıyor bpnin pkda bir vasfı bile yok nerdeyse.

KAYBERENN

Üye
Sevgili Aarvadlı,
Bp Priest zaten en iyi farm yapan jobdur. Warrior farm yapamaz ama iyi bir pk jobudur. Mage farmda yapar pkda atar ama çok kırılgandır. Rogue ise asas veya okçu olmasına göre değişir. Sen istiyorsun ki bende bp gibi farm yapayım. Bp lerde warrior gibi dayanıklı, mage kadar menzilli, Asas gibi suikastçi, Okçu gibi çıldırtan bir job olmak isterse ne fark kalacak bu joblar arasında. Oyunda oynayacağın jobu oyundaki AMACINA göre belirlemelisin.
bazısıda istiyor yayında tek atsın asasla içerik olsun bplere görev itemli bplere ölmek zor geliyor :D biraz insan kendinde aramalı sorunu asaslar çok rahatta görev itemli bp kesebiliyor oynayabileni :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt