kardesım bpler gercekten cok gucsuz ne ıstıyorsunuz bu bplerdenFotograftaki arkadaslara diyecegim hiçbirşey yok onlar oyunun nimetlerinden yararlanıyor.Bugün arc demonu hangi class 4 kişi kesebiliyor). Bence biraz daha bufflayın bp yi.
çok güçsüz oldukları için atak skillerine bi %30 fln buff gelmeli diye düşünüyorum benkardesım bpler gercekten cok gucsuz ne ıstıyorsunuz bu bplerden
4 mü - 1 healer 1 okçu kesiyodukFotograftaki arkadaslara diyecegim hiçbirşey yok onlar oyunun nimetlerinden yararlanıyor.Bugün arc demonu hangi class 4 kişi kesebiliyor). Bence biraz daha bufflayın bp yi.
ben ilk mage açtım. sonra tek başıma oynadığım için bp kastım farm için. çünkü pot ve pet dışında bişey almak istemedim.oyunun %80i bp,bütün yayıncılar bpye geçmiş hala savunmaya çalışıyorsunuz bp güçlü değil diye.açık açık desenize bp çok güçlü ama biz de bp açtığımız için işimize geliyor diye.
bazısıda istiyor yayında tek atsın asasla içerik olsun bplere görev itemli bplere ölmek zor geliyorSevgili Aarvadlı,
Bp Priest zaten en iyi farm yapan jobdur. Warrior farm yapamaz ama iyi bir pk jobudur. Mage farmda yapar pkda atar ama çok kırılgandır. Rogue ise asas veya okçu olmasına göre değişir. Sen istiyorsun ki bende bp gibi farm yapayım. Bp lerde warrior gibi dayanıklı, mage kadar menzilli, Asas gibi suikastçi, Okçu gibi çıldırtan bir job olmak isterse ne fark kalacak bu joblar arasında. Oyunda oynayacağın jobu oyundaki AMACINA göre belirlemelisin.