Bp elbise kombinasyonu?

linksiz

Üye
8 fabric setmi ?
Gogus pad kafalik 17-18 lvl gorevlerindeki priest gorev elbisesi + kol ve ayaklik 8 fabricmi?

Bazi yayincilarda gördüm 2.ci kombinasyonu deniyor. 2. Ci kombinasyon 50 60 def 400 hp 300-400mp veriyor. 250 apde düşüyor. Solo takilan icin hangisi daha mantıkli?

karizmatik137

Üye
250 Ap çok büyük bir rakam hocam elbette 8 fabric daha önemli şu şekilde hesap yapabilirsin sen slotta def hp açısından fazla olayım farm atarken daha sağlam olurum mantığında gidersen busefer slotu yavaş döneceğin için slota daha az ap vurur daha fazla darbe yersin daha çok pot mana harcarsın :) pk için diyorsan ben yine fabric 8 diyorum.

sanne2

Üye
Rahat kasabildiğin basılmadığın slotlarda ap daha önemli ama czde kasıyorsan diğer kombinasyon daha avantajlı olabilir, ama hagardda farmlarsan en önemli şey ap.

Hedvein

Üye
8 fabric setmi ?
Gogus pad kafalik 17-18 lvl gorevlerindeki priest gorev elbisesi + kol ve ayaklik 8 fabricmi?

Bazi yayincilarda gördüm 2.ci kombinasyonu deniyor. 2. Ci kombinasyon 50 60 def 400 hp 300-400mp veriyor. 250 apde düşüyor. Solo takilan icin hangisi daha mantıkli?
Bazı yayıncılar :( Üzdün beni :p
Soruna gelecek olursak, ben şu yüzden tercih ediyorum: Mana havuzu 2k olunca pot dengelemen de vs de bastığın skill de kısıtlı oluyor ama biraz daha fazla mana olunca rahat olduğun için biraz daha esnek oynayabiliyorsun. Ayrıca yaptığım testler sonucunda 250-300AP hasar olarak dolu dolu bir hasar vermiyor, DV de oynarken genelde 2 asas ile mücadele edebilirken farmda, 8 Set ile hem mana hem def yetersizliğinden pek hayatta kalamıyordum.
Tabi bunlar tamamen oynanış stili ile alakalı. 8 Set ile daha çok hayatta kalıyorum diyenler de 8 seti kullanıyor.
ikisini de deneyip bence kararı sen vermelisin.

Larcade

Üye
kardes bp ne giyecek diye soruyorsan tavsiyem delete the game

Alkoer

Üye
Bazı yayıncılar :( Üzdün beni :p
Soruna gelecek olursak, ben şu yüzden tercih ediyorum: Mana havuzu 2k olunca pot dengelemen de vs de bastığın skill de kısıtlı oluyor ama biraz daha fazla mana olunca rahat olduğun için biraz daha esnek oynayabiliyorsun. Ayrıca yaptığım testler sonucunda 250-300AP hasar olarak dolu dolu bir hasar vermiyor, DV de oynarken genelde 2 asas ile mücadele edebilirken farmda, 8 Set ile hem mana hem def yetersizliğinden pek hayatta kalamıyordum.
Tabi bunlar tamamen oynanış stili ile alakalı. 8 Set ile daha çok hayatta kalıyorum diyenler de 8 seti kullanıyor.
ikisini de deneyip bence kararı sen vermelisin.
Mana 200 kalıyor skill basmıyor deli oluyorum. İlla 201 olacak skill için :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt