Bp İtem Seçimi

freddy3434

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bp pri olarak keyif için oyun oynuyorum, 5 GB dolaylarında bir bütçem var silah olarak ne almamı önerirsiniz, yaratık keseceğim için pvp ile bir işlemim olmayacak, zamanla itemlerimi arttırarak pvp yapmayı düşünüyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

PrioVendetta

Üye
8 arch sworda paran yeterse al yetmezse 7 al 8 str set yap travellers set yap bi tane de kalkan al dv için işini bir ince görür sanki bp oynamıyorum ama 5 gb ile bunları yapabilirsin diye tahmin ediyorum bp oynayan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaklardır. Eğer bir cevap alamazsan youtubede hedveinin videolarının yardımı olabileceğini düşünüyorum.

PrioVendetta

Üye
8 arch çok pahalıymış dostum 7 arch veya 7 earthshaker bakabilirsin…

freddy3434

Üye
8 arch sworda paran yeterse al yetmezse 7 al 8 str set yap travellers set yap bi tane de kalkan al dv için işini bir ince görür sanki bp oynamıyorum ama 5 gb ile bunları yapabilirsin diye tahmin ediyorum bp oynayan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaklardır. Eğer bir cevap alamazsan youtubede hedveinin videolarının yardımı olabileceğini düşünüyorum.
Bahsettiğin 7 arch 8 set takılar hepsi var onları oyunda kastım sadece silah için 5 gb bir bütçe ayırabileceğim gibi gözüküyor, 7 cannibal 7 jeremias 8 arch 7 gunnar arasında kararsız kaldım tercihin ne olurdu acaba birbirlerine yakın ap itemler ama işlevsellik başka elbette

PrioVendetta

Üye
Valla asaslara karşı bişeyler al bence 7 cannibalın hp mp bonusu güzel gunnarın asaslara karşı ap ve defi yüksek bence gunnar al geç tutulan bir item çok gunnar

levbom

Üye
8 earthshaker al en yüksek ap onda.
ama en tercih edileni gunnar sabre zaten fiyatlardanda görebilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt