bp mi̇ warri̇or mu karar veremedi̇m

rstemre93

Üye
Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi battle priest ve warrior arasında çok gidip geliyorum, tabi ki bu bir tercih meselesidir, yine de önerilerinizi almak isterim. PVP'de iş yapmak istiyorum benim oyunu oynama amacım PVP'dir. PVE beni ilgilendirmiyor. İki sınıfı da çok uzun süreler oynadım yine de bu oyundaki damageleri çok bilmediğim ve test edemediğim için bu konudaki tercübeleriniz hakkında bilgi almak istiyorum. BP 61 skili ne derece etkili ciddi bir damage var mı? Warrior 60 skili ne kadar etkili. Şunu da belirtmek isterim fabric set oynamayı düşünmüyorum bpde en azından +5 +6 fp set var aklımda bunu da değerlendirirseniz sevinirim herkese iyi oyunlar.Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Yener

Üye
Şuanda mageler hariç hepsi çöp, mageler 65 lvl oldu oyunu bitirdi.
Okçu açarsan macro kullanmak zorunda kalırsın, ki macrosuzları partiye almıyorlar. Yada hazır hesap satanlar var rise onlinenin resmi satıcısında sanırım yasak değil ki anlaşma yaptıkları siteler satış yapıyor ve onlar gb, item, karakter satışının yasak olmadığını söylüyorlar. Şuanda birinci ağızdan item gb karakter satışı yasaktır ibaresi gelmedi karar senin

rstemre93

Üye
Şuanda mageler hariç hepsi çöp, mageler 65 lvl oldu oyunu bitirdi.
Okçu açarsan macro kullanmak zorunda kalırsın, ki macrosuzları partiye almıyorlar. Yada hazır hesap satanlar var rise onlinenin resmi satıcısında sanırım yasak değil ki anlaşma yaptıkları siteler satış yapıyor ve onlar gb, item, karakter satışının yasak olmadığını söylüyorlar. Şuanda birinci ağızdan item gb karakter satışı yasaktır ibaresi gelmedi karar senin
Mage bana pek hitap eden bir sınıf değil. Ben bu iki clastan birini oynayabilirim ama dediklerinizi de değerlendiricem teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt