İstek BP Online Hoşgeldiniz.

Burak YAKUT

Üye
BPlerin absürt farm hadi farm atmaları neyse bide üstüne pk dada aşırı güclü olusu warrior bile +8 minolu adamla kapısıyorum 550 vuruyor bp düzden hiç bişi yokken 1k 1k vurup 3 tane vuruo ölüyorum ve ölümsüz bi asas la nasıl aynı defans oalbiliyor Skili zaten absürt şekilde 70 levelde ölümsüzlük passive skili oldugunu düşünemiyorum bu aşırı dengesizligin çözülmesini umuyorum.
BP skilii 1 sn de 5 6 tane vuruyor 1k 1k zaten can toplaman imkansız herşey güclü olcaksa ne anlamı kaldı zaten herkes BP açıp oynamaya başladı.

Burak YAKUT

Üye
dual 7 hatredim var +8 fabric setli bpye 1.3k vuruyorum :)
Adam Bana 1k 1k vuruyor hem ölmüyor :D Hp toplamam imkansız 1.1 vuruyorum benle aynı defansı var kanka Skillerim seri atınca casting failed veriyor :D Adamda 0 casting hatası böle saçma bişi olamaz :D

sertan123

Üye
oyunda kimsede dogru düzgün item yok daha oyunun 1. ayı yeni doldu ve bp +8 paper seti npcden alıp yapabiliyor peki senin üstünde ne var görev kıyafetleri ben 65 bpyim 2k buffla 2800 hpm oluyor mage bana tekliyle 800 vuruyor yani ben bi curse skilini yesem magenin tekli skiliyle bile tek yiyorum boş konu 2 tane asas aynanda vursa bp heal kaldıramadan ölür not:alfa beta dahil hepsinde oynadm bi bp açıp oynayın isterseniz + olarak şuan oyunun ilk dönemleri bu oyunun %95i görev silahı ve kıyafetleriyle oynuyor evet farm yapıyorum kaç kere expe yattıgımı bi ben bilirim en çok damageyi bp yer en az manası ve hpsi olanda bpdir ne istiyosunuz bplerden ulan sırf milletten tek yiyip oyundan sogumuyim diye deathvalleye çıkmıyom adamın açtıgı konuya bak :D

mygokcek

Üye
Bu konuyu acan arkadas bos bir konu acmissin, ben 54 lvl bp mi biraktim, kendi lvl im yaratikla resmen vs atiyorum, deatvalley e cikmiom bile,

Burak YAKUT

Üye
oyunda kimsede dogru düzgün item yok daha oyunun 1. ayı yeni doldu ve bp +8 paper seti npcden alıp yapabiliyor peki senin üstünde ne var görev kıyafetleri ben 65 bpyim 2k buffla 2800 hpm oluyor mage bana tekliyle 800 vuruyor yani ben bi curse skilini yesem magenin tekli skiliyle bile tek yiyorum boş konu 2 tane asas aynanda vursa bp heal kaldıramadan ölür not:alfa beta dahil hepsinde oynadm bi bp açıp oynayın isterseniz + olarak şuan oyunun ilk dönemleri bu oyunun %95i görev silahı ve kıyafetleriyle oynuyor evet farm yapıyorum kaç kere expe yattıgımı bi ben bilirim en çok damageyi bp yer en az manası ve hpsi olanda bpdir ne istiyosunuz bplerden ulan sırf milletten tek yiyip oyundan sogumuyim diye deathvalleye çıkmıyom adamın açtıgı konuya bak :D
travalers set yapıcaksın 8 set eline item yapmasanda oluyo kardeşim adam 1 asas 1 warrior db siz potla 2 kişi kesiyor 6 war scyyt 6 hatred blade 1300 ap 1110 görünmezli vuruorum sadece hp potla 2 kişi kesiyor .

sertan123

Üye
travalers set yapıcaksın 8 set eline item yapmasanda oluyo kardeşim adam 1 asas 1 warrior db siz potla 2 kişi kesiyor 6 war scyyt 6 hatred blade 1300 ap 1110 görünmezli vuruorum sadece hp potla 2 kişi kesiyor .
zx.png
bu damage ne kanka ozaman bpnin kaç canı var buyur asas bpye vuruyor kanıtlı

derler677

Üye
valla bpyi bilmiyorumda wariyorlar :d çop gibime geldi oyunda asaslarda gorunmezlik olmadan damge atamıyor he 65 lvliz daha ama bilmiyorum dengesizlk var herkes gorev itemi çunki :d kimse para kasamıyor:D bişy yapsın:d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt