BP priestler jobu oyundan kaldırılsın yada etkinliklere alınmasın

flötfethi

Üye
Oyundaki tüm battle priestler crystal yada bloodvalley etkinliğinde karşıdaki adamları mob gibi görüyor herhalde en önden gidip kesmeye çalışıyorlar 1.5 sn içinde de ölüyorlar aynı şekilde okçular da öyle bu 2 job için ayrı bir etkinlik düzenleyin cidden çekilmiyor artık, kâğıt gibiler bari etkinliğe girerken görev armorlarını falan giysinler.

flötfethi

Üye
Warriorsun sanırım. Mage ve asasları da kaldirsınlar mı hatta oyunun adı warrior online world olsun
Mageyim ama inan scsiz mage bile BP ve okcudan daha işlevsel,en azından tp yapıyor.bu bpler ve olduklar wariordan bile önde gidip tek yeyip geri geliyorlar ve utanmadan mageye tp yap seri yazıyorlar

GizliPriest

Üye
Hem BP olarak oynuyorlar hemde arkadan 1.5k tekli heal atmaya çalışıyorlar sonra fedleyip kazanamayinca ağlıyorlar :D pre varsa etkinliğe girmeden int yap heal yap db yap sc bas keyif al :)

flötfethi

Üye
Peki bu sence priest job'ının sorunu mu kötü oyuncularin sorunu mu? Bu başlik buna uygun mu sence gerçekten?
Bence str priestin sorunu bu, çünkü full STR verince armor giyemiyorsun paper setle de yakından vurduğun için 700 vuruyorsan 2 k seri şekilde hasar alıyorsun o yüzden knight ta pk partilere str priest almıyorlardı, etkinliğe girerken en azından inte dönüp görev armorlarıyla daha yararlı olabilirler, diğer türlü kağıt gibi geride dursa bile full MP mage ve okçuların hedefi oluyor yine ölüyor

Balerion

Üye
Bence str priestin sorunu bu, çünkü full STR verince armor giyemiyorsun paper setle de yakından vurduğun için 700 vuruyorsan 2 k seri şekilde hasar alıyorsun o yüzden knight ta pk partilere str priest almıyorlardı, etkinliğe girerken en azından inte dönüp görev armorlarıyla daha yararlı olabilirler, diğer türlü kağıt gibi geride dursa bile full MP mage ve okçuların hedefi oluyor yine ölüyor
Ben okçuyum, dvde farm atan bplerin dibine usulca girip 5li 3lü kombosu yapmayı deniyorum kesemiyorum. Okçunun 300 hasarla uzaktan kesmesi zaten söz konusu değil. Bu durumda bp'ye değil okçuya atarlanmanız gerekmez mi merak ettim :D

flötfethi

Üye
Ben okçuyum, dvde farm atan bplerin dibine usulca girip 5li 3lü kombosu yapmayı deniyorum kesemiyorum. Okçunun 300 hasarla uzaktan kesmesi zaten söz konusu değil. Bu durumda bp'ye değil okçuya atarlanmanız gerekmez mi merak ettim :D
Başta priestler ve okçular demiştim zaten, wariora yada prieste 3 5 combosu yapmaya çalışıyorlar daha yakınına gelemeden ölüyorlar, yanına gelseler bile warior 1.5 k yanı akıl mantık işi değil teknik taktik yok okçu da sanıyorlar ki 3 5 vurunca karşıdaki mob gibi direk eriyecek,ama öyle bir durum yok bekleyip ilk takımdaki warior dalsa sonra 3 5 e girse daha çok yararlı olacaklar ama işte oyun bilgileri yok.

Balerion

Üye
Başta priestler ve okçular demiştim zaten, wariora yada prieste 3 5 combosu yapmaya çalışıyorlar daha yakınına gelemeden ölüyorlar, yanına gelseler bile warior 1.5 k yanı akıl mantık işi değil teknik taktik yok okçu da sanıyorlar ki 3 5 vurunca karşıdaki mob gibi direk eriyecek,ama öyle bir durum yok bekleyip ilk takımdaki warior dalsa sonra 3 5 e girse daha çok yararlı olacaklar ama işte oyun bilgileri yok.
Hocam siz de haklisiniz ama okçular o kadar bezdi ki artık umurlarında değil. Zaten kesemiyor ve hemen öluyor. Bari böyle şansımı deneyeyim diyor. Bir nevi kamikaze yani. Oyunda job/güç dengesi olsa hiç böyle bir şey olmazdı

flötfethi

Üye
Hocam siz de haklisiniz ama okçular o kadar bezdi ki artık umurlarında değil. Zaten kesemiyor ve hemen öluyor. Bari böyle şansımı deneyeyim diyor. Bir nevi kamikaze yani. Oyunda job/güç dengesi olsa hiç böyle bir şey olmazdı
Aynen şuan oyunda asasin yada wariorsan birşeyler yapabiliyorsun diğer jobların durumu çok kötü

Crushbane

Üye
Bp, okçu falan oyundan kaldırılmaz, zaten neden kaldırılsın ? Çünkü çok kötü oynuyorlar, çok kırılganlar. Çok kırılgan olmaları onların hatası değil öyle tasarlandılar. Adam zevkine girmiş takılıyor oyunu iyi kötü oynuyor. Zaten bpler kaldırılsın dürümcüler döner ekmekçiler yollansın şunlar gitsin falan filan. Geriye 100 kişi kalınca çok iyi olur sanırım. Kristal savaşı sıkıntısı diye başlık açmıştım dün. Orda bir önerim vardı. Eğer insanlara kendi gruplarıyla, klanlarıyla, arkadaşlarıyla ya da dv'den buldukları rasgele oyuncularla girme imkanı verilirse kristal savaşında saçma sapan olaylarla uğraşmak zorunda kalmayız. Haklısın kazanmak istiyorsun bp elinde görev tokmağı, sc de yok gidip tek yiyor. İnsanın canı sıkılıyor. Daha kötüsü adam savaşa girmiş afk bekliyor. Bunlarla uğraşmak istemiyorum kendi gruplarımızı kurabilirsek kristalden keyif alan kişi sayısı oldukça artacaktır diye düşünüyorum.

presto_86

Üye
Kendi grubunu kuramayacak yüzlercesi var zaman kaybı Job dagilimina göre olacak başkada seçenek yok sürekli kaybediyorsaniz protean olarak ben mesala girmeyeceksin o kadar adam kendi partisini kuracak alacak 6 warrior 1 assas bir pri karşı tarafın içinden geçecek yok birazda şansa atmali

DAYAQQQQQQ

Üye
Kötü Player hangi jobda oynarsa kötüdür. Oyun görüşü , anlık reaksiyonları yoksa hangi jobda , hangi etkinlikte olduğunun bir önemi yok .

RickSancheZz

Üye
Hakkını veren Bpler var tüm joblardan daha katkılı oynayan, ama bp lerin çoğunluğu farmer oldukları için pvp konusunda yada item konusunda geri kalıyolar, çoğunluğu böyle olduğu içinde sende böyle bi algı olmuş maalesef

priesttt

Üye
Defans veren itemler yok denecek kadar az ondan dolayı, sadece magelere karşı defans veren item yapmışlar, fiziksel defansa dair hiç birşey yok savaşta çeşitlilik giderek azalıyor sadece warrior, int priest ve asas kalacak gibi görünüyor

flötfethi

Üye
Defans veren itemler yok denecek kadar az ondan dolayı, sadece magelere karşı defans veren item yapmışlar, fiziksel defansa dair hiç birşey yok savaşta çeşitlilik giderek azalıyor sadece warrior, int priest ve asas kalacak gibi görünüyor
Kesinlikle katılıyorum, oyunda sadece magelere karşı def var, diğer joblara karşı knight ta iron neck tarzı yada draki pendat tarzı dagger spear sword def veren itemlerin olması lazım yoksa böyle kağıt gibi eriyoruz.

Mmomanyagı

Üye
Knk kimse oynamayı bilmiyor, alışırlar zamanla, olur böyle şeyler ders çıkarsınlar yeter :)

jobulani

Üye
Bence sorun BP sınıfına atari kasedi muamelesi yapanlarda. 9999 in 1 olsun istiyorlar. BP, farm için uygun bir build sistemidir. Yakın dövüşçü olarak da boş değil kabul ediyoruz, ancak etkinliklerde durum farklı oluyor. Karşı taraf geleceğinizi, üstlerine yürüneceğini biliyor ve ona göre oynuyor. Hal böyle olunca BP ler ölüme koşar adım giden bir sınıf oluyor. Çözümü basit aslında. BP oynayan arkadaşlar etkinlik öncesi iki dakika zaman ayırıp debuff ya da healer dönebilirler. Hem daha etkili bir sınıf olur, hem party olarak kimse sinir krizi geçirmez.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt