BP Silahları ve Önerileriniz

CrystalMaidenDota

Üye
İyi forumlar herkese, bp oynayan insanlara bir şey danışmak istiyorum. Sizce görev silahından fazla vuran ve parasını hakediyor dediğiniz silah var mı? varsa hangisi paylaşabilir misiniz?
Cursed blade +7 bastım bugün okçumdan zaten sıkılmıştım prieste geçmeye karar verdim ancak görev silahıyla arasında ufak bir fark var. Ks olduğunda ancak işe yarar onun dışında farmda çok fark ettireceğini düşünmüyorum. Aklımda +6 tabarise var fire damage olduğu için korkutuyor beni ice damage gibiyse görev silahından az bile vurabilir bu silah diye. Kullanmış olan varsa tabarise önerir misiniz?

JaxSui

J
Görev itemleri gerçekten çok fazla... Ben de bp oynuyorum bu arada.

HypnotiC

Üye
+6 TABARİSE: fire damage olarak sizi korkutmasın. her turlu üst düzey bir BP silahıdır kendisi. bir kere atak olarak yüksek . fire zehir ice bu kadar takılmayın . tabiki bir EarthShaker +6 olamaz veya bir arch sword +6 olamaz fakat fiyat performans . olarak iş görecek bir silahtır. iyi oyunlar...

KONUSMA

Yeni Üye
+6 Tabarise farm yapacak arkadaşlara önermem.Görev itemiyle arasında 100 ap yakın oynatıyor lakin moblara vururken arasında 30 50 damage arasında değişen bir hasar artışı oluyor.Tabi karşı ırka vuracağım diyorsanız alınabilir.Ben moba vurmayı seviyorum diyorsanız onun yerine +7 cursed almanızı öneririm aynı hasarı atacaksınızdır.

Artemiss

Üye
+7 excalibur al tam fp hemde elde şekil duruyor. Şiddetle tavsiye ederim.

CrystalMaidenDota

Üye
oyunun ilk haftası basmıştım excalibur test etmiştim görev silahından 40-50 ap daha az vuruyordu satmıştım direk, şuan da kurtaracağını sanmıyorum. Elimde zaten cursed 7 var şuan da bunun yerine tabarise 6 almak mantıklı mı diye açmıştım konuyu oyun içi de 2-3 kişiyle konuştum mantıklı gibi deneyeceğim bugün yarın güncellerim konuyu o zaman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt