Unbeatable
Üye

Hangi item sol el hangisi sağ el bilmediğimiz için e haliyle pahalı oldukları için alıp deneyemiyoruzda sizce en iyi sol el silahları hangileridir?
Neden çöp olsun +7 Brutalim var %8 exp bonus %8 gold bonus fıstık gibi 75 cap itemi yanına birde avenger +5 falan gör o zaman ap yitek el silahların hepsi çöp fantezin varsa avenger.
Yazmama gerek yok en iyi epic sağ el itemi brutal senin elinde 7 War schyte olsun bende bunlar olsun en fazla 100 ap oynar ama bende %8 exp ve gold bonus olacak+7 brutalin kaç ap si var? +5 avenger ın kaç ap si var onları yazar mısın?
Adam bonusu konuşmuyor zaten Dw de 100 Ap çok şey değiştirir. Bonus olarak zaten sen haklısın çar kasarken harika itemYazmama gerek yok en iyi epic sağ el itemi brutal senin elinde 7 War schyte olsun bende bunlar olsun en fazla 100 ap oynar ama bende %8 exp ve gold bonus olacak
Çöp denmeside hiç hoş değil.Adam bonusu konuşmuyor zaten Dw de 100 Ap çok şey değiştirir. Bonus olarak zaten sen haklısın çar kasarken harika item
ama çöpÇöp denmeside hiç hoş değil.
Sen bence bu yazdıklarını bir gözden geçir hocam ap hesabını nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama +7 brutal +5 avenger ile ap +5 mino nun gerisinde kalır, geriye kalan bonuslar çok spesifik dediğin itemler pk değil farm itemleri daha çok.Yazmama gerek yok en iyi epic sağ el itemi brutal senin elinde 7 War schyte olsun bende bunlar olsun en fazla 100 ap oynar ama bende %8 exp ve gold bonus olacak
Evet bu şekilde yalnız oyunun epic bir rezaleti de şu çift el silahlarda elemental hasarlar da yarıya, hem ap düşük hem hasar düşük. İşin komik tarafı bu asaslarda uygulanmamış balans sistemi 5 para etmez warrior tarafında şu an.Konu ile ilgili ticet da atmıştım zamanında. Merak edenler için yaptığım testler neticesinde vardığım sonuç çoğunuzun aşina olduğu sekilde:
sağ el ap + sol el ap/2
Bu hesaba göre alın sonra üzülmeyin.
87 + 85 takıcam 2h 1k vuruyorsa ben 900 vururum sıkıntı yok ben memnunumMesela +7 X adlı 2h item 170 ap veriyorsa sen 170 inide vuruyorsun.
Ama +7 Y 80 ap ve +7 Z 50 ap adlı 1h itemleri takınca 80 + 50/2 alıyorsun.
Yani arkadaş ortamın yoksa sıfırdan hallice damage atarsın, pt zor bulursun.
Hocam 87 + (85/2 = 43) 43= 130 ap eder. Sol el yarı yarıya etki ediyor. Diğer oyunda da böyle bu. 130 ap çok pasif kalır yani. Hesabını buna göre yapıp item al bence de. Çöp falan deyip geçmiyorum diğerleri gibi , yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek el silahlar zayıf şuan burada.87 + 85 takıcam 2h 1k vuruyorsa ben 900 vururum sıkıntı yok ben memnunum
Reis ben tek el seviyorum 7 brutal bastık %8 expi var 75e kasarken baya iyi olur zaten pk ile pek işim olmaz etkinliklerdede işimi görür diye düşünüyorumHocam 87 + (85/2 = 43) 43= 130 ap eder. Sol el yarı yarıya etki ediyor. Diğer oyunda da böyle bu. 130 ap çok pasif kalır yani. Hesabını buna göre yapıp item al bence de. Çöp falan deyip geçmiyorum diğerleri gibi , yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek el silahlar zayıf şuan burada.
Konu sadece item reklamı gibi. boş muhabbet dönüyor. war schyte ile 1k vurulan moba ...yırtsan 650 yi geçemezsin. sıkıntı yok87 + 85 takıcam 2h 1k vuruyorsa ben 900 vururum sıkıntı yok ben memnunum