Brutal impaler yanına item önerisi

Unbeatable

Üye
Hangi item sol el hangisi sağ el bilmediğimiz için e haliyle pahalı oldukları için alıp deneyemiyoruzda sizce en iyi sol el silahları hangileridir?

JohnPlane

Üye
Yazmama gerek yok en iyi epic sağ el itemi brutal senin elinde 7 War schyte olsun bende bunlar olsun en fazla 100 ap oynar ama bende %8 exp ve gold bonus olacak
Adam bonusu konuşmuyor zaten Dw de 100 Ap çok şey değiştirir. Bonus olarak zaten sen haklısın çar kasarken harika item

Opus Magnum

Üye
Yazmama gerek yok en iyi epic sağ el itemi brutal senin elinde 7 War schyte olsun bende bunlar olsun en fazla 100 ap oynar ama bende %8 exp ve gold bonus olacak
Sen bence bu yazdıklarını bir gözden geçir hocam ap hesabını nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama +7 brutal +5 avenger ile ap +5 mino nun gerisinde kalır, geriye kalan bonuslar çok spesifik dediğin itemler pk değil farm itemleri daha çok.

DiabIo

Üye
Dual wield bir build para verip yapılacak gibi değil hocam, mithril-avenger bile kurtarmiyor öyle söyleyeyim. Gidip de avenger alacağına al +6 mino geç. Ben exp kasıyorum damage sorun değil ekibim var diyorsan da bağlanmayacak bir one hand axe (eternal ya da headspliter) alırsan işini görecektir.

DiabIo

Üye
Konu ile ilgili ticet da atmıştım zamanında. Merak edenler için yaptığım testler neticesinde vardığım sonuç çoğunuzun aşina olduğu sekilde:
sağ el ap + sol el ap/2
Bu hesaba göre alın sonra üzülmeyin.

Opus Magnum

Üye
Konu ile ilgili ticet da atmıştım zamanında. Merak edenler için yaptığım testler neticesinde vardığım sonuç çoğunuzun aşina olduğu sekilde:
sağ el ap + sol el ap/2
Bu hesaba göre alın sonra üzülmeyin.
Evet bu şekilde yalnız oyunun epic bir rezaleti de şu çift el silahlarda elemental hasarlar da yarıya, hem ap düşük hem hasar düşük. İşin komik tarafı bu asaslarda uygulanmamış balans sistemi 5 para etmez warrior tarafında şu an.

tekpak

Üye
brutal +7 + avenger +7 olsun isterse, mino +6 filan ayarında olur AP. kısacası çöp

he gönül ister ki daha iyi olsun knight online'daki gibi, bol seçenekler ve güzel alternatifler olsun.

ama yok.

wultrox

Üye
Mesela +7 X adlı 2h item 170 ap veriyorsa sen 170 inide vuruyorsun.
Ama +7 Y 80 ap ve +7 Z 50 ap adlı 1h itemleri takınca 80 + 50/2 alıyorsun.
Yani arkadaş ortamın yoksa sıfırdan hallice damage atarsın, pt zor bulursun.

Unbeatable

Üye
Mesela +7 X adlı 2h item 170 ap veriyorsa sen 170 inide vuruyorsun.
Ama +7 Y 80 ap ve +7 Z 50 ap adlı 1h itemleri takınca 80 + 50/2 alıyorsun.
Yani arkadaş ortamın yoksa sıfırdan hallice damage atarsın, pt zor bulursun.
87 + 85 takıcam 2h 1k vuruyorsa ben 900 vururum sıkıntı yok ben memnunum

Robert

Üye
87 + 85 takıcam 2h 1k vuruyorsa ben 900 vururum sıkıntı yok ben memnunum
Hocam 87 + (85/2 = 43) 43= 130 ap eder. Sol el yarı yarıya etki ediyor. Diğer oyunda da böyle bu. 130 ap çok pasif kalır yani. Hesabını buna göre yapıp item al bence de. Çöp falan deyip geçmiyorum diğerleri gibi , yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek el silahlar zayıf şuan burada.

Unbeatable

Üye
Hocam 87 + (85/2 = 43) 43= 130 ap eder. Sol el yarı yarıya etki ediyor. Diğer oyunda da böyle bu. 130 ap çok pasif kalır yani. Hesabını buna göre yapıp item al bence de. Çöp falan deyip geçmiyorum diğerleri gibi , yardımcı olmaya çalışıyorum. Tek el silahlar zayıf şuan burada.
Reis ben tek el seviyorum 7 brutal bastık %8 expi var 75e kasarken baya iyi olur zaten pk ile pek işim olmaz etkinliklerdede işimi görür diye düşünüyorum

Robert

Üye
Çok aktif pk atmıyorsan devam et tabiki. Görüntü zevki olarak bence de tek eller daha iyi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt