Öneri Bu adelet mi gerçekten ?

cikoess

Üye
Günlendir haddar ve lunaskarda denk geldiğimiz bossları kesiyoruz emek verip zaman ayırıyoruz boss dropları kaldırılmış gibi drop atmıyor veya lunaskarda epic silah atmaya başlamış . Emek veriyoruz saatlerce günlerce karakterlerimiz güçlensin oyundan zevk alalım diye fakat karşılık olarak sürekli kutular boş (günde 5-10 boss denk geliyordur haddar ve lunaskarda) . Biz neden boss kesiyoruz ? Zamanımızı oyuna neden ayırıyoruz ? Oyun yönetimi neden droplarda sürekli oynama yapıyor ? Neden bi stabili yok ? İlgili kişiler cevap verirse çok memnun oluruz ekipçe . İyi forumlar iyi oyunlar dilerim ..

sanne2

Üye
Lunaskarda epic silahla boss dropları ne alaka anlamadım, Lunaskarda da boss mu var?

Coderx

Üye
Lunaskarda epic silahla boss dropları ne alaka anlamadım, Lunaskarda da boss mu var?
Wvern ve revenant centaur ve lizard dragondan daha değerli oyunda . Boss mekanizması başarısızlık ile sonuçlanmış . Her boss tan drop atacak diye bir kaide yok . Bunun farkında oyuncularız .

cikoess

Üye
Sen uyu kardeş adamlar hortumla götürüyor bak 3 5 boss boş çıkınca ağlama duvarına gelmiş senin gibi çok oyuncu var ah ah
Dostum mevzu kimin hortumla ne götürdüğü değil dropların kapatılmıs olması veya kaldırılması gibi bi durum söz konusu bi farm slotunda epic itemde takıda fp de atıyor eskiden böyle degildi dropların üzerinde ve rate'i ile oynanıyor sürekli . İnsanlar keriz yerine konulmuş gibi hissediyor . Emek veriyorsun oyuna zaman ayırıyorsun karakter güçlensin diye boşa gidiyor sürekli hergün uzun bi süreçten bahsediyorum bi hafta on gün degil !!!

die2323

Üye
Çıktığı günden beri oynuyorum sürekli farm dayım hiç şikayetçi değilim çünkü malum oyundan geldim çöp bile atıyor en azından her slot bence şükretmeyi bil

brit

Üye
Anlaşıldı tamam. Artık Lunaskar'dan epic item atmayacak.

wultrox

Üye
şimdi söyledim. atmayacak drop lunaskarda . oyuna devam edebilirsiniz.

ECOMI

Üye
Şu sıralar biz de sürekli boss kovalıyoruz ve tek tük güzel droplar almaya başladık açıkçası. Şu an clan üyelerinden en az 1 kişi her gün dungeon'dan drop alıyor neredeyse. Dungeonlar ile birlikte oyuna giren takı ve unique item sayısı da baya bir artış göstermiş durumda. Eğer drop alamadıysanız bu tamamen sizin şansınız bence. Ben sizin aksinize piyasaya da hakim olduğum için dropların boss ve dungeon üzerinden yeterli olduğunu, ancak farm için moblardaki drobun yetersiz ve garip olduğunu düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt