Bu Konudan Kimse Müzdarip Değil Mi ?

fstab

Üye
Bunlara katılıyorum. TL basıp char dizip DW ye çıkıp ezik kesmek gerçekten çok sıkıcı oluyor. 50 bin tl verip char bende dizerim ama bi zefki kalmaz, bir iki hafta sonra sıkmaya başlayıp oyundan zefk alınamaz.
bundan birkaç ay önce 10 bin tl lik charımı dizdim, zindan ve dw hep aynı ve sıkmaya başladı 10 bin tl lik itemlerimi yarısını upgradede yaktım yarısını tl olarak geri aldım ki 2-4 gün önce elimde kaln itemlerimi yaktım kalanları da tradeden Dorian da dağattım ve üzülerek söylüyorum oyuna artık girmiyorum.

Şahsen ben kendi adıma konuşuyorum ÖZELLİKLE BU 8 PC LER olmazsa ben gene oyuna başların. Örnek 1 yıl pve yapıp itemimi para vermeden emek vererek yapmak istiyorum ki BUS lara ciddi paralar veriyoruz. Olumsuz yorumlarımdan dolayı yorumlarımı, açtığım başlıkları sildiler ban bile yedim. Her kafadan bir fikir çıktığını farkındayım ama kritik düzeltmeleri veya aksiyonlar alınmazsa oyunun bir geleceği olmaz. Forumlar bakıyorum hep kötü yorumlar, youtube ye bakıyorum hep kötü yorumlar. Biz oyuncular olarak fikirlerimizi değendirilmeleri yerine silmeyi veya görmemezlikten gelmeyi tercih ediliyor. bundan 4-5 ay önce oyun o kadr güzeldi ki anlatamam, sonra Chanel 4 kapattılar farm çöp slotlarına 8 pc ler çöktü zaten ondan sonra oyun kötüye gitmeye başlatı. Bu arada 8 pc ler için ticker attım "YASAK DEĞİL" cevabını aldım ^^
8 pc ve daha fazlasını yapanları herkes biliyor görüyor ama bu engellenebilecek bir şey de değil, teorik olarak yasak değil adamın bilgisayarı vardır açıyordur kasıyordur illegal bir şey kullanmadığı sürece yasaklayamazlar ki, ip sınırlaması getirse gider vpn proxy kullanır yine geçerler.
Şuan ortalamanın üstünde bir hesaba sahibim ama cogu zaman oyuna bile giresim gelmiyor cünkü oyunun bana sunduğu bir şey yok , her gün aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor

BLADEM

Üye
8 pc ve daha fazlasını yapanları herkes biliyor görüyor ama bu engellenebilecek bir şey de değil, teorik olarak yasak değil adamın bilgisayarı vardır açıyordur kasıyordur illegal bir şey kullanmadığı sürece yasaklayamazlar ki, ip sınırlaması getirse gider vpn proxy kullanır yine geçerler.
Şuan ortalamanın üstünde bir hesaba sahibim ama cogu zaman oyuna bile giresim gelmiyor cünkü oyunun bana sunduğu bir şey yok , her gün aynı şeyleri yapmaktan insan sıkılıyor
Aynı ip den aynı anda 2 karakterden fazlasını açmayı yasaklasalar çoğu sorun çözülür. Zindanlarada aynı ip den 2 Karakter giremeyecek şekilde sınırlandırılması yeterli.

Bir dönem k o da koxper kullanmakta seberstti sonra yasakladılar. çünkü oyunun içine ediyorlardı. Aynı duruma benziyor. zamanla bunu da isteseler de istemeseler de yasaklayacaklar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt