bu tarz bişiyin kullanımı legal mi aslında sorum ^^Gereksiz birşey bu 2022 yılındayız çok daha iyi yazılım donanımlar var
aşırı saçma bişiy aslında, ben bp oynuyorum farm yapiyorum ama soothslayerdeki macro açan okçularada özenmiyo değilim açıkcası, ne güzel adamlar rahaat rahat lvlını kasıyor expini kasiyor, bizimde bi işimiz gücümüz var oturamıyoruz başında e paramız yok haliyle ^^ gidip sürekli powerup yada puppet alamıyoruz, oyunun zorla bunları kullandırmaya yönlendirmesi kötü, böyle bişiyi kullanmanın sonucu ban yemek çok saçma bence. ayrıca milisaniye demişsin, elle oynadıgında zaten aşırı hızlı tıklıyosun yorulmamışsan, kırıyosun klavyeyi ^^, macro açanlarda zaten ayarliyor tıklama hızını vs vs, herşey çok güzel ama bu benim mantığıma oturtamadığım bi konu sadece.Her ne kadar 3. parti yazılım kullanmasan da donanım aynı milisaniyede tıkladığı için makro algılayıcılara yakalanırsın. Birisi report ederse yazılım kullanıyormuş gibi işlem görürsün.
bu mantıksızlıgın olma sebebi ama zaten kendini zeki sanan arkadaşların oyunu sabote ederek herşeyi mahvetmesine dayanıyo, keşke ko gibi değil de böyle oyuna kaydolurken filan tc istese bişiy istese, banlanınca bi daha oynayamasan mesela filan böyle her önüne gelen girip at koşturamasa oyun daha özel bi hale gelicek, oyunu oynayan insan kitlesi daha iyi olucak filan ama nerde![]()
banlanan bi daha hesap açamasa bi süre sonra oyuncu mu kalır
hayır banlanmaz çünkü aynı milisaniye aralıklarla tıklayamazsınyani aynı aralıklarla bir insan yemeği işi gücü herşeyi bırakıp basarsa da banlanır mı yani![]()
işte on bilicek ona göre davranıcak ki banlanmasın, mesela birine silahla ateş eden içeri girerse dişarida adam mı kalir gibi bişiy bu dediğin
millet alkol zamlarından sonra kimyager oldu,
Doğru, kesinlikle katılıyorum.bu mekanik cihaz teknik olarak yasak olmamalı,
bilgisayara 3. parti bir yazılım yüklemiyorsun yada bilgisayara takılan makro özelliği olan klavye,mouse yada pedal gibi bir donanım da değil.
Ha senin yerine girip birisi oynamış ha bunu koymuşsun, bilgisayar ve donanımından bağımsız bir cihaz bu, o zaman tuşlara sizden başka kimsenin elinin değmemesi, sizden başka kimsenin oynamaması (hesap paylaşımı zaten yasak ben evdeki pokelerden bahsediyorum) v.s. v.s. şartlarda getirilmesi lazım.