Bu legal mi ?

HeaveN

Üye
Gereksiz birşey bu 2022 yılındayız çok daha iyi yazılım donanımlar var

Defender0fSekiLBiRi

Üye
Her ne kadar 3. parti yazılım kullanmasan da donanım aynı milisaniyede tıkladığı için makro algılayıcılara yakalanırsın. Birisi report ederse yazılım kullanıyormuş gibi işlem görürsün.

merakli5

Üye
Her ne kadar 3. parti yazılım kullanmasan da donanım aynı milisaniyede tıkladığı için makro algılayıcılara yakalanırsın. Birisi report ederse yazılım kullanıyormuş gibi işlem görürsün.
aşırı saçma bişiy aslında, ben bp oynuyorum farm yapiyorum ama soothslayerdeki macro açan okçularada özenmiyo değilim açıkcası, ne güzel adamlar rahaat rahat lvlını kasıyor expini kasiyor, bizimde bi işimiz gücümüz var oturamıyoruz başında e paramız yok haliyle ^^ gidip sürekli powerup yada puppet alamıyoruz, oyunun zorla bunları kullandırmaya yönlendirmesi kötü, böyle bişiyi kullanmanın sonucu ban yemek çok saçma bence. ayrıca milisaniye demişsin, elle oynadıgında zaten aşırı hızlı tıklıyosun yorulmamışsan, kırıyosun klavyeyi ^^, macro açanlarda zaten ayarliyor tıklama hızını vs vs, herşey çok güzel ama bu benim mantığıma oturtamadığım bi konu sadece.

HeaveN

Üye
@merakli5 burda sadece okçu yüklenmemek gerekiyo Bp priestler macro var , wariorlar macro var logitech mouse seri vuruyolar combo oto vuruyo priest öyle
okçu illa macro die birşey yok şuan yeni güncellemeyle okçular mekanikleri çok seri çalışıyo artık

RickSancheZz

Üye
aynı aralıklarla basacağı için makrodan farkı yok, legal değildir

merakli5

Üye
yani aynı aralıklarla bir insan yemeği işi gücü herşeyi bırakıp basarsa da banlanır mı yani :D bi düşünün çok garip yani. birşey savunduğumdan değil, bazi insanlar çıkıp aa çok ilginç bıdı bıdı dicek ama, yıl olmuş 2022, zaten zorla rpr yapmak zorundasın gibi mekanikleri var oyunun, oturup z1 yaparak 24 saat geçiremiyosun asla, çok garip yani bi sorgularsanız bu durum bence, mantıksız

merakli5

Üye
bu mantıksızlıgın olma sebebi ama zaten kendini zeki sanan arkadaşların oyunu sabote ederek herşeyi mahvetmesine dayanıyo, keşke ko gibi değil de böyle oyuna kaydolurken filan tc istese bişiy istese, banlanınca bi daha oynayamasan mesela filan böyle her önüne gelen girip at koşturamasa oyun daha özel bi hale gelicek, oyunu oynayan insan kitlesi daha iyi olucak filan ama nerde :)

RickSancheZz

Üye
bu mantıksızlıgın olma sebebi ama zaten kendini zeki sanan arkadaşların oyunu sabote ederek herşeyi mahvetmesine dayanıyo, keşke ko gibi değil de böyle oyuna kaydolurken filan tc istese bişiy istese, banlanınca bi daha oynayamasan mesela filan böyle her önüne gelen girip at koşturamasa oyun daha özel bi hale gelicek, oyunu oynayan insan kitlesi daha iyi olucak filan ama nerde :)

banlanan bi daha hesap açamasa bi süre sonra oyuncu mu kalır

Alkoer

Üye
Fiziksel bir ekipman tam aynı milisaniyede tuşa basamayabilir. Makro her türlü milisaniye kaçırmıyor. Makro önleme sistemleri nasıl algılar bu olayı bilemiyorum. Sonuçta yapılan işlemi otomatiğe bağlayan bir sistem.

abaydar

Üye
Makro kullanmak isteyen her türlü kullanır ki, makroyu değişken zamanlı ayarlamak çok zor değil :/ Yani bu çok önüne geçilebilecek bir konu değil.

Anabolic

Üye
millet alkol zamlarından sonra kimyager oldu, rise online kurallarından dolayı da mühendis xd

birol2003

Üye
bu mekanik cihaz teknik olarak yasak olmamalı,

bilgisayara 3. parti bir yazılım yüklemiyorsun yada bilgisayara takılan makro özelliği olan klavye,mouse yada pedal gibi bir donanım da değil.

Ha senin yerine girip birisi oynamış ha bunu koymuşsun, bilgisayar ve donanımından bağımsız bir cihaz bu, o zaman tuşlara sizden başka kimsenin elinin değmemesi, sizden başka kimsenin oynamaması (hesap paylaşımı zaten yasak ben evdeki pokelerden bahsediyorum) v.s. v.s. şartlarda getirilmesi lazım.

merakli5

Üye
bu mekanik cihaz teknik olarak yasak olmamalı,

bilgisayara 3. parti bir yazılım yüklemiyorsun yada bilgisayara takılan makro özelliği olan klavye,mouse yada pedal gibi bir donanım da değil.

Ha senin yerine girip birisi oynamış ha bunu koymuşsun, bilgisayar ve donanımından bağımsız bir cihaz bu, o zaman tuşlara sizden başka kimsenin elinin değmemesi, sizden başka kimsenin oynamaması (hesap paylaşımı zaten yasak ben evdeki pokelerden bahsediyorum) v.s. v.s. şartlarda getirilmesi lazım.
Doğru, kesinlikle katılıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt