Bu nasıl bir Bug ? Yöneticiler destek

nemesis04259

Üye
Ekte fotoğrafta görüldüğü üzere ışınlanamıyorum hiç bir yere! Gına geldi gına, bıktırdınız oyundan iyice yeter. oyun hata veriyor atıyor giriyoruz neredeysek oradan başka bir yere ışınlanamıyoruz. Sorsan sorun çözüldü diyeceksiniz, hani nerede çözüldü ? Gerçekten siz bu insanların ağız tadıyla oyun oynamasını istemiyorsunuz sanırım ? Aynı olay üzerine bu zamana kadar yaşadığım 4. kez olay ve her birinde ortalama 1 saat 20 dakika bekledim. BIKTIM!

Ekli dosyalar

• bug rise.jpg
    bug rise.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 134

Querrero

Üye
Bunu bende yaşadım birkez oyun kapatıp açtım falan bi 15dk bende ışınlanamadım. Sebebini bilmiyorum bu olayın.

Berserkr

Üye
oyunun en gereksiz önlemi bu olabilir. Yanlışlıkla on olduğunda 2 veya daha fazla tıklamak istersen acele ile başına geliyor.

nemesis04259

Üye
oyunun en gereksiz önlemi bu olabilir. Yanlışlıkla on olduğunda 2 veya daha fazla tıklamak istersen acele ile başına geliyor.
Hayır 1 kez tıkladım oyun tamamen kapandı bir hata verdi ardından tekrar girince hiç bir yere ışınlanmadı. Yani bu durumun acele ile alakası yok acele ettiğinde max 3 dk içinde ışınlanabiliyorsun. Ama bu şekilde ortalama 1 saat 20 dk sürüyor.

Berserkr

Üye
Hayır 1 kez tıkladım oyun tamamen kapandı bir hata verdi ardından tekrar girince hiç bir yere ışınlanmadı. Yani bu durumun acele ile alakası yok acele ettiğinde max 3 dk içinde ışınlanabiliyorsun. Ama bu şekilde ortalama 1 saat 20 dk sürüyor.
geçmiş olsun ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt