Bu nasıl bir optimizasyon

qcafune

Üye
Oyun yüksek kalitede ve düşük kalitede aynı fpsyi alıyorum düşük kalitede oynamak bana hiçbir +fps katmıyor her şeyi en düşük ayarlara getirsem bile dorion pazarda dolaşamıyorum lütfen şu optimizasyon işine biraz önem verin bu nedir epic kaliteyle en düşük ayarlarda 30-40 fps oynatması bile bence yetersizken hiçbir şey fark etmiyor.. orta sınıf bir bilgisayarla bile en düşük çamur gibi görüntüde 60 fps oynatması lazım neden böyle anlamıyorum
optimizasyon.png
optim2.png

uckancagri

Üye
Benzer durumdayız 50 60 ile 25-30 fps aynı performansta bende de keza kalite ayarları da en üstten en alta fps ve performans farkettirmiyor.
Burada benim düşüncem ekran kartının çok fazla yetersiz olmadığı ama işlemcinin zayıf kaldığı yönünde.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Oyun erken erişim sürecinde, Sunucu sorunlarının ardından optimizasyon güncellemesi ile sorunlar minimuma indirilecektir.

qcafune

Üye
20 kere oyuna girmeyi denedim ID PASS yeri gelmeden sürekli crash yedim gerçekten sıktı ya tamam erken erişim diyorsun da 3 yıl mazisi var ya official diye açtılar bu mudur nerden tutsan elde kalıyor ne zaman düzeleceği belli değil 5 gün geçmiş ufaktan bir şeyler de düzelmemiş bu nedir ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt