Bu ne demek oluyor ?

ARKALOZZ

Üye
Merhaba arkadaşlar dün akşam ticket açtım ve konusu crafttan enhanced rogue elit greaves çıkardım fakat + basamıyorum uniq item olmasına rağmen demirciye eklediğimde item doesnt match diye hata veriyor durumu ilettim daha sonra bana Milivona isimi bir çardan mesaj geldi discorda gelmem gerektiğini yazdı bende dolandırıcı olduğunu düşündüm ve gelemem yazdım. daha sonra bana gelen mesajı şu şekilde oldu eğer oyunda yetkili birisi ise yazdığı şeye anlam veremiyorum yorumları size bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• xxmili.png
    xxmili.png
    6.3 MB · Görüntüleme: 224

Alkoer

Üye
Kendisi yetkilidir dostum. Dc gidip bilgi alabilirsin.

Dolandırılma riskiniz yok dc de. Söylememe gerek yok hiç bir oyun yetkilisi sizden id, şifre yada item istemez.

Son düzenleme:

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba arkadaşlar dün akşam ticket açtım ve konusu crafttan enhanced rogue elit greaves çıkardım fakat + basamıyorum uniq item olmasına rağmen demirciye eklediğimde item doesnt match diye hata veriyor durumu ilettim daha sonra bana Milivona isimi bir çardan mesaj geldi discorda gelmem gerektiğini yazdı bende dolandırıcı olduğunu düşündüm ve gelemem yazdım. daha sonra bana gelen mesajı şu şekilde oldu eğer oyunda yetkili birisi ise yazdığı şeye anlam veremiyorum yorumları size bırakıyorum.
Merhaba,

Discord üzerinden gördüğünüz Row Staff ünvanlı arkadaşlarımızın aynı isimler ile oyun içerisinde GM karakterleri bulunmaktadır.

Size ulaşmak için alternatif bir yol olarak oyun içerisinden yazmış. Endişeleneceğiniz bir durum yoktur.

Kendisinin discord ID'si Milivona#6117. Discord grubumuza giriş yaptıktan sonra kendisi ile veya diğer arkadaşlarımızla çözüm üzerine iletişime geçebilirsiniz.

Discord Linkimiz:

ARKALOZZ

Üye
endişelenek bir durum yok fakat itemi çöpe atabilirsiniz ne demek oluyor ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt