Bu nicklere iyi bakın / Ex scrol 1.5 k

rafet41

Üye
MrNatuLcieN / Amazon IsterniYabgu / VirrusSscaN / ındomitablee / DELIDUMRUL / BENDY /
1.5 k lık bus ları 500 k dan millete okutuyorlar bilmeyenlere bunun gibi bir sürü var çoğuda sağlam clanlardaki oyuncular bitin peşine düşmüşler çok yazık
burda paylaşın tokatçıları

Ekli dosyalar

• ssssss.png
    ssssss.png
    5.5 MB · Görüntüleme: 76

Karuckos02

Üye
Çıkarcı adam çok dün güncelleme geldikten sonra edine ışınlanayım dedim lunaskar dan adam exp sc satılır diye shout üzerinden yazıyor :) ifşa edincede hadi bas git işine gibi laflar ediyor böyle adamlaro oyunda barındırmayacaksın aslında küfür edecem işte ama yeri değil

rafet41

Üye
Çıkarcı adam çok dün güncelleme geldikten sonra edine ışınlanayım dedim lunaskar dan adam exp sc satılır diye shout üzerinden yazıyor :) ifşa edincede hadi bas git işine gibi laflar ediyor böyle adamlaro oyunda barındırmayacaksın aslında küfür edecem işte ama yeri değil
çok haklısın edin abi knight daki ölücü tayfa da buraya gelmesin zaten bir sürü soruna sabrediyoruz sonu iyi olucak diye eskiden ata çekip kesip paranı çalanlarmı dersin neler neler ya

GrauerWolf

Üye
bu exp scler nereden alınıyor arkadaşlar ?
Oyun içerisinde Sundries dediğimiz Ok vs. satan npc den alınıyordu sanırım.
MrNatuLcieN / Amazon IsterniYabgu / VirrusSscaN / ındomitablee / DELIDUMRUL / BENDY /
1.5 k lık bus ları 500 k dan millete okutuyorlar bilmeyenlere bunun gibi bir sürü var çoğuda sağlam clanlardaki oyuncular bitin peşine düşmüşler çok yazık
Çok rahatsız edici bir durum. 3 kuruş etmeyecek itemlerin pazarda yüksek fiyatlara satılabiliyor olması gerçekten rahatsızlık verici ve oyundaki çoğu oyuncunun niyeti ile birlikte oyunun ilerde gelebileceği durumu da özetliyor sanırım. En azından npcden alınabilen bu tarz sc lerin tekrar pazarda satılmaması sağlanabilir diye düşünüyorum.

rafet41

Üye
Oyun içerisinde Sundries dediğimiz Ok vs. satan npc den alınıyordu sanırım.

Çok rahatsız edici bir durum. 3 kuruş etmeyecek itemlerin pazarda yüksek fiyatlara satılabiliyor olması gerçekten rahatsızlık verici ve oyundaki çoğu oyuncunun niyeti ile birlikte oyunun ilerde gelebileceği durumu da özetliyor sanırım. En azından npcden alınabilen bu tarz sc lerin tekrar pazarda satılmaması sağlanabilir diye düşünüyorum.
düzelir inşallah officialda o buslar olmaz zaten

Chimera

Üye
Sundireste satılması iyi oldu, bunu ticarete dökmüşlerdi. Yan char aça aça.

mvm77

Üye
teşekkürler. Bu 500k lık buss mevzusunu anlayamadım birde

KarpathiaN

Üye

Serbest piyasa aslında. Kimseye pazara itemi neden bu fiyata koydun diyemezsin.
Suan senin bir oyun portalında yaptıgının daha buyuk cezai bir yaptırım gerektiren hareket biliyorsundur umarım?

rafet41

Üye
Serbest piyasa aslında. Kimseye pazara itemi neden bu fiyata koydun diyemezsin.
Suan senin bir oyun portalında yaptıgının daha buyuk cezai bir yaptırım gerektiren hareket biliyorsundur umarım?
oyunu oynuyormusun yoksa burdaki nicklerden birimisin ? 1.5 pusta scroll milleti dolandırmanın amacı ne adamlar bilmiyor diye üstünden prim yapmanın yararlanmanın neresi normal

uturuncu

Üye
500 k ex scrol satıyorlar pazarda almayın sundireste 1.5k satılıyor artık
görev eşyasını satan var 1m e :D zaten alpha 2 sürecindeyken neden pahalıya satıyorlar anlayamıyorum sanırım bu durumunda bir ayrı keyfi var denemeden anlamak zor :) bende işte düşen +7 rare eşyaları 50k ya rün slotu varsa 100k ya pazara koyuyorum :D

KarpathiaN

Üye
oyunu oynuyormusun yoksa burdaki nicklerden birimisin ? 1.5 pusta scroll milleti dolandırmanın amacı ne adamlar bilmiyor diye üstünden prim yapmanın yararlanmanın neresi normal

Bir ara kendi yapttiginin neden yaptırım gerektiren bir hareket oldugunu ogren sonra baskaların isalamaya calıs derim. Cahil gelip cahil gitme.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt