Bu Oyunda emeği geçen herkese teşekkürler

Monicatofoni

Üye
Herkez oyunu eleştiriyor fakat ben teşekkür etmek istiyorum ellerinize sağlık böyle güzel bir oyunu bize düşük fiyatla oynattiginiz için illaki eksikler zamanla düzelir.
100tllik cash alarak 1 aya yakındır keyif alarak oynuyorum almadanda oynanabilir bir oyun yerli ve milli olmanın faydaları dolar sürekli yükselirken bize ben hep 90tllik premium alıyorum dedirten bir oyun yerli olup dışa bağımlı olmayınca oluyor. Malum oyunlarda ülke dışına çıkan dövizler çıkmamış oluyor milli servettir bu oyun aynı zamanda o yüzden tekrar teşekkür ederim gidişat ne olursa olsun sürekli desteklemeye devam edeceğim ister malum oyunlardan kötü ister daha iyi olsun en azından siz kazanın tekrar tekrar teşekkürler. Oyunda kasma donma problemleri bendede mevcut fakat ben milattan kalma bilgisayar ile keyif alarak oynuyorum. 10 yıllık ilk i5 ler gtx660 8gb ram olan bı laptop ile kassada donsada keyif alarak oynuyorum. Bu yaratıklar agrasif olması can sıkıyor oyuna yavaş girdiğimden ara ara dondugundan surekli ölüyorum ama keyif alıyorum dediğim gibi milattan kalma belki 10 yılı geçkin laptop ile tek sıkıntıda o yaratıklar PC kendine gelene kadar görünmüyor ve yanlarından geçerken ölüyorum slotta dusdugum zaman geri geldiğimde PC ağır olduğu için ölüyorum slotlardan geçerken ölüyorum ama dediğim gibi çok zayıf bilgisayar ona rağmen müthiş zevk alıyorum. Bu fiyatlara bize oyun oynattiginiz için tekrar tekrar teşekkürler.
Ellerinize sağlık eksiklerde illaki var ve giderilir çok daha fazla zevk alacağıma inancım tam çünkü şuan bile zevk alıyorum hergun üstüne koymayada devam ediyorlar.

Zayk0

Üye
Kanka bu konuda katılıyorum sana ama şunuda söylemeden edemicem :D

Oyunda kasma donma problemleri bendede mevcut fakat ben milattan kalma bilgisayar ile keyif alarak oynuyorum.
Buradan sonra Ceza 'nın sen oyna dilber şarkısının kafiyesi ile benzer olmuş yazın.

Biz keriz miyiz? Helal peşinde koşuyoruz
Ya da hapiste çürüyoruz
Ve de bi' başka bakıyoruz
Bazen aşka dalıyoruz
Naaş omuzlayıp gömünce sanki ders mi alıyoruz?
Öleni anıyoruz, birbirimizi tanıyoruz
Gene de düşene vuruyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt