bu oyunun yeni içerikten çok düzeltilmeye ihtiyacı var

Gensuke

Üye
şimdi sırayla önerilerimi sayıyorum

1-ROWA ile farm/exp yapan ile elle farm/exp yapanların arasında şuan fark yok yani oyunu elle oynamanın bir mantığı yok şuanda bu da oyunu oyun olmaktan çıakrıyor bunun için neler yapılabilir (çok kez yazıldı ama bir kere daha yazıcam)
-ROWA çalışan kanallarda dropların tamamen kaldırılması ya da ciddi oranda dropların kısılması.
-ROWA çalışmayan kanallarda drop artışı yapılması.

2-Oyunda farm slotları çok yetersiz dv ve haddar'da drop güncellemeleri yapılması gerek mesela dv'de necromancerlara drop eklenebilir,harpylerin dropları arttırılabilir (bu sayede belki oyuna mageleri de görebiliriz ? ).Keza Haddar'da görev haricinde işe yaramayan bir sürü yaratık var bunlara drop eklenebilir.

3-Skill/Stat presetleri oyuna eklenebilir.

4-Zindanlar günün her saatinde istediğin zamanda girebileceğin şekilde değilde günün 3 farklı zamanında 10 dakikalığına açılacak şekilde ayarlanabilir.( 10 tane ayrı hesapla zindan farmlayanların önüne geçebilmek için.)Bu konuda ben belki zindanların açıldığı saatlerde oyuna olamayacağım diyenler için günün farklı zamanlarında 2-3 kereliğine açılması önerisinde bulundum.

Balerion

Üye
Şimdi neden yanıldığını sayıyorum;
1.katılıyorum ama elle farm yapan oyunun bütçesine zarar veriyor, hiçbirşey harcamadan gold üretiyor. Row farm yapan ise oyuna para kazandırıyor. Ayrıca row farm şu an zarar ettiriyor çünkü gb 2 tl. Ama solo farmda böyle bir kaydı yok eline ne geçse kar sayılır. Tek maliyetin pot. Row farmda ise rowu rpryi karşılaman kazım neticede günde eline kalır max 5 m şanslıysan.
2. Oyunda o kadar fazla farm slotu var ki herkes kolayca gold çıkara çıkara gbyi 500 liradan 200 liraya düşürdüler. Burada tamamen yanılıyorsun. Ayrıca şu an insanların kullanmadığı farm slotları da var git 4-5 arkadaş günde 3-4 saat brotour kes veya haggard 1de manuel rhoc kes 24 saatlik row karından fazlasını alırsın.
3. Eklenebilir evet
4Onun yerine 2-3 yeni zindan gelirse 6-7 zindan hakkı olmuş olur. Böylece 6-7 zindan için 6-7 çar açmak yerine 1 çarla o sayıda zindana girebildiğin için fazladan zindan çarı üretmezsin hem de daha keyifli olur

the0fear

Üye
1.katılıyorum ama elle farm yapan oyunun bütçesine zarar veriyor, hiçbirşey harcamadan gold üretiyor. Row farm yapan ise oyuna para kazandırıyor. Ayrıca row farm şu an zarar ettiriyor çünkü gb 2 tl. Ama solo farmda böyle bir kaydı yok eline ne geçse kar sayılır. Tek maliyetin pot. Row farmda ise rowu rpryi karşılaman kazım neticede günde eline kalır max 5 m şanslıysan.
2. Oyunda o kadar fazla farm slotu var ki herkes kolayca gold çıkara çıkara gbyi 500 liradan 200 liraya düşürdüler. Burada tamamen yanılıyorsun. Ayrıca şu an insanların kullanmadığı farm slotları da var git 4-5 arkadaş günde 3-4 saat brotour kes veya haggard 1de manuel rhoc kes 24 saatlik row karından fazlasını alırsın.
3. Eklenebilir evet
4Onun yerine 2-3 yeni zindan gelirse 6-7 zindan hakkı olmuş olur. Böylece 6-7 zindan için 6-7 çar açmak yerine 1 çarla o sayıda zindana girebildiğin için fazladan zindan çarı üretmezsin hem de daha keyifli olur
görende 8 char attack yapiyor sanacak :D 6sı oturuyor zaten. Zarar yaptıkları için 7 24 tüm slotlar dolu

priesttt

Üye
3. Eklenebilir evet
Elle farm yapan kaç saat farm atıyor? 23 saat eliyle mi dönüyor ?
Dur bir dakika soruyu değiştirelim farklı bakalım olaya.
Elle farm yapan ile Row ile farm yapanlardan hangisi oyunu oynuyor? Oyunu oyun mu oynasın yoksa insan mı?
Emeğin karşılığı olan elle oynamanın önemi yok demek mi önemli yoksa Otomasyon ile oyunu oyunun oynadığı çok da umursanmadığı bir durumu mu söylemek önemli

Özetle;
Oyun ekonomisini etkileyen saatlerce çalışan bilgisayar mı bozuyor yoksa eliyle emeğiyle karakterini dizmek isteyen insan mı?
---
Bu oyunu oyuncu oynamayacaksa kim oynayacak ? Bilgisayar oynasın diyemi yapıldı

50N1

Yeni Üye
Rowu farm için kuran bi dünya insan var. itemleri full 85 lvl. Hani amaç xp kasmaktı. Hayırdır. Oyun yönetimi para kazanayımda oyunun gidişatı nere olmuş mühim deil. onu ozaman düşünürüz modundalar. Oyuncu kaybedip botlarla baş başa kalınca görücem o oyun yöneticilerini. Yönetimde bot sahibleride para kazanıyor nasılsa Karşılıklı çıkar ilişkileri var hayırlı işler.Bi kere yönetimin gb değerini artırma gibi bi amacı olsa potu tl ile satmaz. Oyuncu anca burda yazsın dursun; Hadi eyw.

FunnyKiller

Üye
Konu sahibi zaten olması gerekeni söylemiş. Rowa olan serverlarda droplar kalkmalı. Rowa'sız serverlarda droplar artmalı. 85 olanlarda rowa almasın organik oyuncuyu kaybettiğiniz kadar zarar etmezsiniz. oyun yönetimi botları gerçek oyunculara neden tercih ediyor, hiç 1 ay sonrasını düşünmüyor mu?

Zindan için rowa olan serverlarda drop kaldırıldıktan sonra her oyuncu oyuna bağlandığında 1 saat sonra zindana girebilmeli. Tek pc'den 32 çarı sadece zindan döndürenler var. Onlar rowa da kullanmıyor. boş çarları grup zindan döndürüp düşen itemi TL ye çeviriyorlar. Zindanda attack bile yapmıyorlar.

Konuyu okuyan arkadaşları düşüncelerini yazmaya davet ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt