Bu Pc Ile Pk Atabilirmiyim Yada Değiştirmem Gereken Parça Var Mı?

Robert

Üye
Burada karıştırılan bir şey var '' bu grafiklerle bu fpsler komik'' ya da şu sistemim var oyun kasıyor vs vs. Bu oyun bir MMORPG. Ben de 60 sabit fpsde oyun dünyasının grafik açısından detay açısından belki en iyi oyunu olan red dead redemption 2'yi sıkıntısız oynuyorum. Ama sonra gelip bunu oynarken Rise neden kasıyor demiyorum. Çünkü o oyun hikaye tabanlı bir oyun. Bu ise bazen binlerce oyuncunun tek bir haritanın tek bir alanında bulunduğu bir MMORPG. Yani karşılaştırma yaparken bunu düşünerek yapmak lazım. Bir yukarıdaki arkadaş da 5600 sistem aldım hala kasıyor diye kinayeli gülücük koymuş. 5600 dediğin işlemci 4-5 bin tl yani 200 dolar bile olmayan bir işlemci. Ülke şartlarında bazı şeylere çok para veriyoruz diye o şeyler kaliteli iyi şeyler olmuyor ne yazık ki. Elin oğlu 5600'ü 8 yaşındaki çocuğuna bile almıyor. Biz Türkiye'de kaliteli sanıyoruz bu bilgisayarlarımızı.

levbom

Üye
i9 13. nesil 4090 ekranakrtı arkadaşlarımızda var yayın açıyorlar onlarda aynı akşam23 thunder bosunda çok yoğun olduğu için fps çok düşüyor ve makineler kasıyor. hele bide mageler novaları yağmur gibi yağdırınca renkler birbirine girince oyun iyice kasıyor. ama boss kesildimi sakinledimi 5600de bile sıkıntı yok.

gumuskaya

Üye
Perte çıkacka derken nasıl oluyo ? 1,5 yıldır oynuyorum perte çıkmadı hala :D
ben bu oyunun kitlesinden gerçekten şüphe etmeye başladım artık konu ile yazdığım yazıyı birbirine bağlarsan perte çıkacak anlam olarak fps drop gibi bişey ortaya cıkıyo anlaşılan bu forumda herşeyi tek tek yazmak gerekiyor

gumuskaya

Üye
Burada karıştırılan bir şey var '' bu grafiklerle bu fpsler komik'' ya da şu sistemim var oyun kasıyor vs vs. Bu oyun bir MMORPG. Ben de 60 sabit fpsde oyun dünyasının grafik açısından detay açısından belki en iyi oyunu olan red dead redemption 2'yi sıkıntısız oynuyorum. Ama sonra gelip bunu oynarken Rise neden kasıyor demiyorum. Çünkü o oyun hikaye tabanlı bir oyun. Bu ise bazen binlerce oyuncunun tek bir haritanın tek bir alanında bulunduğu bir MMORPG. Yani karşılaştırma yaparken bunu düşünerek yapmak lazım. Bir yukarıdaki arkadaş da 5600 sistem aldım hala kasıyor diye kinayeli gülücük koymuş. 5600 dediğin işlemci 4-5 bin tl yani 200 dolar bile olmayan bir işlemci. Ülke şartlarında bazı şeylere çok para veriyoruz diye o şeyler kaliteli iyi şeyler olmuyor ne yazık ki. Elin oğlu 5600'ü 8 yaşındaki çocuğuna bile almıyor. Biz Türkiye'de kaliteli sanıyoruz bu bilgisayarlarımızı.
hangi oyunun ne olduğunu biliyoruz ama bu oyun drop yiyorrrrr daha mageler bile yokken bowl da 20 kişi görse oyun kendinden geçicek nerdeyse

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt