İstek Bu şahıs kimin arkadaşı? yada şirketten kimin kuzeni?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semih35

Üye
Dün gece bir slotta farm atıyordum, bir tane arkadaş diyorum küfür etmicem bu gün yeterince ettim çünki kendisi ki bu arkadaşı şirketten tanıyan ve kollayan var orası zaten açık ve net çünki bu arkadaşı dün gece şikayet ettim bariz eşi benzeri görülmemiş bir program ile koşarak sabaha kadar chapchata dahi etki etmeden slotta fır dönen bu şahısı şikayet ettim ertesi gün oldu. bu şahıs yine slotta kasıyordu bana gelen ticket cevabı da ilgili birimlerimiz ilgilenicek denildi.. Sonrasımı bu arkadaş 2 dk içinde benim hiçbir suçum günahım yok iken aynı slotta farm atmak istedigim için 2dk içerisinde bana skill ban attırdı. hali ile tepem attı ve bende küfür ettim normal olarak.

1-ßir insanı hile kullanımı için belgeleri ile şikayet ediyorum. Sonuç; Bana Skill Ban atılıyor, sonrasında da komple ban

2-Hadi bana skill ban atan o kıvrak zekalı arkadaş bu şahsın koşarak ok attıgını ap açık program kullandığını tespit edemiyormu?
3-Ben dün geceden beridir adamı şikayet ediyorum da adam beni nasıl oluyorda 2dk da bügün Skill ban attırdı?
4-Ve şuan karakterim banlandı ettigim küfürler yüzünden Soruyorum size bu allahdan Revamıdır? Mübarek ramazan ayı içerisinde yatırdıgım paralar size gerçek manada haram olsun.
5-Bana skill ban atan o sivri zeka ilede elbet görüşücem zaten orası şimdilik dursun gelelim kanıtlara;

!!!Rica edicem kendinizi benim yerime koyarak izleyerek anlayarak okuyunuz!!!
*1 tane adamı kollucagız diye kac aylık emeğimi hiçe sayan Bu rise online yönetimi bu size yakışmadı bu şahıs kimin yada kimlerin arkadaşı? yada kaça sattınız kendinizi?

Yaptıgınız hatanın farkına varınız lütfen attıgınız Banımı en kısa sürede kaldırınız! (bu adam kimin kuzeni yada size nekadar para verip böyle keyif çatıyor bilmiyorum.
1 tane hileci yüzünden benim accountum komple gitti yapmayın herseyi geçin emek var. Cebınızı bekliyorum merak ile bakalım

Ben ettigim küfürler adına özür dilerim lakin kendinizi benim yerime koyun rica edicem herşeyi ile adamın hile oldugunu kanıtlıyorum ticket atıyorum bana önce skıllban atılıyor sonra komple ban atılıyor.. Lütfen accountumu da açınız haksız yere attıgınız skillbanımı da kaldırınız rica ediyorum saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
1. Olarak Rise Online World yönetimi herhangi bir oyuncuyu sizden ayrı tutmaz, tutamaz böyle bir yapılanma içerisinde hiç bir zaman olmadık.
2. Olarak hala mesajlarınızda, bu forum konunuzda bile hakaret içerikli yazıyor ve yönetimi asılsız ithamlarla suçluyorsunuz.
Karakteriniz kalıcı olarak kapatılmış olup, açılmayacaktır.
Forum konunuz emsal olması açısından silmiyorum, forum kurallarına uygun olmayan kısımları siliyorum sadece.

Ayrıca ekstra bir konu daha ileteyim, attığınız videoda sağ altta görünen programı kapatmayı unutmazsanız sizin için daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt