Bu sefer de normal pazar mı bozuldu?

Balerion

Üye
Auction house'da normal pazarda sattığım item görünmüyor. Arkadaşlara soruyorum onlar bakıyor yine yok. Pazarıma kimse bakmıyor. Pazarı görünmeyen başkaları da var. Sattığım item +1 epic silah, pazara açık ara farkla en ucuza ben koyuyorum 10 saattir bir tanesi bile satılmıyor. Benden 3-4 m fazlaya satanlar pazarlarındakileri satıp gidiyor bendekiler duruyor. Pazar kurduğumda pazar kuruldu diye notification çıkmıyor.

Akroo

Üye
Auction house'da normal pazarda sattığım item görünmüyor. Arkadaşlara soruyorum onlar bakıyor yine yok. Pazarıma kimse bakmıyor. Pazarı görünmeyen başkaları da var. Sattığım item +1 epic silah, pazara açık ara farkla en ucuza ben koyuyorum 10 saattir bir tanesi bile satılmıyor. Benden 3-4 m fazlaya satanlar pazarlarındakileri satıp gidiyor bendekiler duruyor. Pazar kurduğumda pazar kuruldu diye notification çıkmıyor.
son güncellemeden sonra pazarda bozukluk var koyulan itemlerin bir kısmı arama ekranında gözükmüyor bir item alacağım bakıyorum 20 m pazarı dolaşıyorum daha ucuzuna denk geliyorum pazar bakma kısmında sorun olduğu kesin

Ries

Yönetici
Game Master
Şu anda, Auction House'da yapılan bir çalışma nedeniyle bazı sorunlar yaşanmaktadır. Ancak, yakın zamanda bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Önerimiz, listelemek istediğiniz ürün miktarını 100 veya 200 gibi daha yüksek bir sayıya çıkarmak olacaktır. Böylelikle, ürünleriniz Auction House'da daha görünür hale gelecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt